NRK Meny

Omstridt rådmannsfeiring

 • Ikke gjort noe galt

  Kontrollutvalget i Ringsaker konkluderer med at feiringen av rådmann Jørn Strand ikke bryter med regelverket. 50-års markeringen kostet 78.000 kroner og ble betalt fra ordførerens representasjonskonto. Det er i tråd med reglene, men kontrollutvalget foreslår tydligere retningslinjer for bruk av midler til lignende arrangementer.

  Jørn Strand
  Foto: Odd Ragnar Lund / NRK
 • Omstridt feiring

  Feiringen av 50-årsdagen til rådmannen i Ringsaker, Jørn Strand, skal i dag diskuteres i kontrollutvalget i kommunen. Kommunen arrangerte lunsj for 140 utvalgte gjester på Hovinsholm gård. Lunsjen kostet kommunen 78 tusen kroner og ble betalt fra ordførerens representasjonskonto. skriver Ringsaker Blad.

  Jørn Strand
  Foto: Odd Ragnar Lund / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Hotell vant gjev pris

  Festningshotellet i Kongsvinger vant i kveld «Historic Hotel Castle Award». Prisen ble delt ut på et slott i Dublin. – Dette er helt fantastisk moro, sier Monica Grønvoll Aaen, direktør ved Festningshotellet i Kongsvinger til NRK.

 • Nominert til årets ildsjel

  Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen "årets ildsjel" under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne og en jury skal stemme frem vinneren.

  Evelyn Veisten
  Foto: Anne Næsheim / NRK
 • Oppdatering trafikkulykke Fv26

  To personer var involvert i trafikkulykken på Tolga, begge er uskadd. Det er noen materielle skader på bilen. Trafikken går som normalt.