NRK Meny

Omstridt rådmannsfeiring

 • Ikke gjort noe galt

  Kontrollutvalget i Ringsaker konkluderer med at feiringen av rådmann Jørn Strand ikke bryter med regelverket. 50-års markeringen kostet 78.000 kroner og ble betalt fra ordførerens representasjonskonto. Det er i tråd med reglene, men kontrollutvalget foreslår tydligere retningslinjer for bruk av midler til lignende arrangementer.

  Jørn Strand
  Foto: Odd Ragnar Lund / NRK
 • Omstridt feiring

  Feiringen av 50-årsdagen til rådmannen i Ringsaker, Jørn Strand, skal i dag diskuteres i kontrollutvalget i kommunen. Kommunen arrangerte lunsj for 140 utvalgte gjester på Hovinsholm gård. Lunsjen kostet kommunen 78 tusen kroner og ble betalt fra ordførerens representasjonskonto. skriver Ringsaker Blad.

  Jørn Strand
  Foto: Odd Ragnar Lund / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Leteaksjon i avsluttet

  Leteaksjonen på Valdresflya i Oppland er nå avsluttet. Begge personene sjekkes av helsepersonell, melder politiet.

 • Leteaksjon på Valdresflya

  En skuterpatrulje er sendt ut for å lete etter en person som har kommet bort fra turkameraten sin på Valdresflya i området. Det er dårlig vær i området og ikke mulig å fly med helikopter. Letemannskapene har hatt telefonkontakt med vedkommende.

  Laster Twitter-innhold
 • Uavgjort etter tredje periode

  Storhamar leia 2–1 over Frisk Asker til det berre var minutt att av kampen. Så utlikna Frisk Asker. Og kampen går til sudden death.