NRK Meny

Omstridt rådmannsfeiring

 • Ikke gjort noe galt

  Kontrollutvalget i Ringsaker konkluderer med at feiringen av rådmann Jørn Strand ikke bryter med regelverket. 50-års markeringen kostet 78.000 kroner og ble betalt fra ordførerens representasjonskonto. Det er i tråd med reglene, men kontrollutvalget foreslår tydligere retningslinjer for bruk av midler til lignende arrangementer.

  Jørn Strand
  Foto: Odd Ragnar Lund / NRK
 • Omstridt feiring

  Feiringen av 50-årsdagen til rådmannen i Ringsaker, Jørn Strand, skal i dag diskuteres i kontrollutvalget i kommunen. Kommunen arrangerte lunsj for 140 utvalgte gjester på Hovinsholm gård. Lunsjen kostet kommunen 78 tusen kroner og ble betalt fra ordførerens representasjonskonto. skriver Ringsaker Blad.

  Jørn Strand
  Foto: Odd Ragnar Lund / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ammekyr stengt inne

  Totalt ti ammekyr er stengt inne i fjøset som har rast sammen. fire av dem sitter fast. Det er tyngden av snøen som er årsaken til at fjøset har rast sammen.

 • 20-åring dømt til 10 års fengsel

  Eidsivating lagmannsrett har dømt en 20-åring fra Hamar til fengsel i 10 år for seksuelle overgrep mot 39 jenter. Det skriver HA. Det er ett år mer enn i tingretten. Han er dømt for både fysiske overgrep og overgrep via nettet. Les alt om saken her.