NRK Meny

Nekter straffskyld for bildrap

En drosjesjåfør innrømmer uaktsomhet, men nekter skyld for uaktsomt drap etter at passasjeren hans ble drept i en trafikkulykke ved Myklegard i Løten i november i fjor. Mannens forsvarer, Odd-Rune Torstrup, sier at i krysset der ulykka skjedde er det dårlig oversikt, har vært flere ulykker tidligere. Det er lagt ned påstand om 60 dager fengsel og tap av førerkortet i tre år i saken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Røykutvikling Domkirkeodden

    Brannvesenet fikk raskt kontroll etter røykutvikling i ventilasjonssystem på et av husene på Domkirkeodden i Hamar. Brannvesenet rykket ut ved 02.45-tida i natt. Røykutviklingen skyldes varmgang i et aggregat.

  • Videregående skoler rustes opp


    Hedmark fylkeskommune skal bruke 100 millioner kroner de nærmeste åra, på å ruste opp Solør videregående skole i Våler og på Sønsterud. Det skriver Østlendingen. I første rekke er det tekniske oppgraderinger av skolebyggene som skal gjøres.

  • Ja til barnevernssamarbeid

    Søndre Land etablerer felles barnevern med Gjøvik uansett hva Nordre Land bestemmer seg for. Det vedtok et enstemmig kommunestyret i Søndre Land i går kveld. Nå skal kommunene legge en plan for etablering av Gjøvik-Land barnevern, skriver OA.