Gult kort til Rune Buer Johansen

Nybergsund tapte 1-5 hjemme mot Hønefoss. Her får Rune Buer Johansen gult kort.

Begge Hedmarks-lagene kunne tatt steget helt opp i tetstriden dersom de hadde vunnet søndagens kamper, men slik gikk det ikke.

Sjanseløs

Nybergsund tok imot tabelltoer Hønefoss, og med seier hadde Trysil-laget kun vært tre poeng bak Hønefoss. Men det skulle vise seg at de var sjanseløse, og tapte til slutt 1-5. Nybergsund lå under 0-2 ved pause.

- Vi er ikke i nærheten i dag. Vi er i boksen, men får ikke til noe innlegg og da hjelper det ikke. Dette er tredje kampen på rad som ikke har vært god nok fra vår side, sier Nybergsundspiss Tore Andreas Gundersen.

Blir tross tap

Tore Andreas Gundersen

Nybergsunds Tore Andreas Gundersen.

Kim Ojo scora Sundets mål mot Hønefoss, og Gundersen måtte konstantere at både Lars Lafton på Hønefoss og Altas Vegard Braaten passerte han på toppscorerlista.

Ettersom utleiekontrakten mellom Lillestrøm og Nybergsund utgår 1. august har det vært mange spekulasjoner om hva som vil skje med Nybergsunds toppscorer. Nå har han bestemt seg for å bli.

- Dette kan ikke bli min siste kamp. Det har gått bra for meg i Sundet, og jeg har blitt glad i folk her, sier Gundersen.

HamKam fikk ikke ballen i mål

Heller ikke HamKam klarte å vinne søndag. Tromsdalen vant 1-0 i nord, selv om Hamarlaget hadde flere sjanser i 1. omgang. Etter hvilen kom hjemmelaget mer inn i kampen, og klarte å til slutt å score i det 74. minutt etter et frispark.

HamKam ligger dermed på sjetteplass, mens Nybergsund ligger på sjuendeplass på tabellen. Kongsvinger spiller tirsdag mot Sogndal.