NRK Meny

Mistenkelig dødsfall Flisa

 • Drapssiktet tidligere voldsmistenkt

  Mannen som er siktet for å ha drept sin kone på Flisa i Solør er tidligere mistenkt for vold mot henne. Det sier politiadvokat Henning Klauseie. Kvinnen døde etter å ha blitt utsatt for omfattende vold. Mannen innrømmer å ha slått og sparket henne, men nekter for drap.

 • Erkjenner grov vold og bruk av kniv

  I fengslingskjennelsen kommer det frem at den drapssiktede mannen i Flisa-saken har erkjent at han utøvde grov vold mot den avdøde kvinnen. Han innrømmer å ha sparket henne i ansiktet, hodet, magen og ryggen, og han har også slått henne med flatsiden av en kniv i ryggen.

 • Avhøres om dødsfall

  Politiet har i natt hatt vakthold ved leiligheta i Flisa sentrum hvor en kvinne i går kveld ble funnet død. En mann er pågrepet og siktet i forbindelse med dødsfallet. – Mannen skal avhøres i løpet av dagen, sier lensmann Jørn Flatha. Krimteknikere fortsetter sin jobb på åstedet i dag.

  Mistenkelig dødsfall, Flisa
  Foto: Einar L. Schulstad / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Svenkerud ny leder Innlandet Høyre

  Lise Berger Svenkerud fra Våler er nominert som leder av det nye Innlandet Høyre som skal erstatte de gamle fylkespartiene. Magnhild Huseby Bolstad fra Sør-Aurdal blir første nestleder og Kai Ove Berg fra Ringsaker andre nestleder.

  Lise Berger Svenkerud, leder i Hedmark Høyre
  Foto: Lars Erik Skrefsrud / NRK
 • Høyesterett avviser avskjedssak

  Stein-Robin Kleven Bergh får ikke prøvd avskjedssaken sin for Høyesterett, ifølge Glåmdalen. Kleven Bergh ble avskjediget fra politiet i 2015 etter å ha kommet med uttalelser om politikere som ble oppfattet som rasistiske.

 • Garasjebrann i Mesnalia

  Laster Twitter-innhold