NRK Meny
Normal

Mann slått med planke – to personer pågrepet

En ung mann ble i natt slått med planke i Brumunddal, og måtte sys i munnen. To personer sitter i arresten etter hendelsen.

Laster kart, vennligst vent...

Det var i Brumunddal sentrum at en ung mann ble slått med en planke i natt. De to antatte gjerningsmennene ble pågrepet på en privat adresse – og vil bli avhørt av politiet i dag.

Politiet i Hedmark fikk like før klokka 02 i natt beskjed om at en ung mann var blitt slått i ansiktet med en planke i Brumunddal sentrum.

– Det var en slektning av den fornærmede som ringte til oss og fortalte om hendelsen. Offeret og slektningen sto og ventet da politiet kom, forteller operasjonsleder i Hedmark politidistrikt, Jørn Akre, til NRK.

Måtte sys i munnen

Mannen som ble angrepet med planken ble fraktet til legevakta på Hamar, hvor han måtte sys i munnen. Mannen hadde også andre skader i ansiktet, sier operasjonslederen.

– Vi var på stedet og forsøkte å få kontakt med de involverte partene. Etter hvert fikk vi kontakt med dem på en privat adresse, og da fant vi en bil med slagvåpen og luftvåpen. To personer erkjente å ha vært i slåsskamp, og ble pågrepet. Føreren av bilen er også mistenkt for kjøring i beruset tilstand.

De to som er pågrepet er i midten av 20-årene og fra Ringsaker. Den fornærmede er yngre enn de antatte gjerningsmennene.

– De to mistenkte tilbrakte natta i arresten og vil bli avhørt i løpet av dagen, sier Akre.