NRK Meny

Lukket "bli-kjent"-møte

Eksperter på offentlighet stiller spørsmål ved Gran kommunes lukking av et møte mellom formannskapet og den nye rådmannen i Gran. Møtet foregår på et hotell i Valdres og er en samling der politikerne skal bli kjent med den nye rådmannen, skriver avisa Hadeland. Redaktør i Hadeland, Sissel Skjervum Bjerkehagen, (bildet) sier at de vurderer å klage dette inn for Fylkesmannen.

Sissel Skjervum Bjerkehagen
Foto: Atle Nielsen

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Bilulykke Nordsinni

    To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.

  • Hamar kommune vil ha sykehus

    Hamar kommune vil ha et nytt sjukehus enten ved jernbanestasjonen eller ved Vikingskipet. Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud viser til to rapporter som har blitt utarbeida i etterkant av at kommunestyret i Hamar bestemte seg for å se på mulighetene for å legge et sjukeshus til byen. Sjukehuset Innlandet har vedtatt at de ønsker å bygge ved Mjøsbrua.

  • Hadde overgrepsbilder

    En mann i 50-åra er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i sju måneder for oppbevaring av bilder og video med overgrep mot barn. Mannen har lastet ned filmer og bilder av overgrep gjennom 10 år, skriver Glåmdalen.