NRK Meny

Leteaksjon Snertingdal

 • Mann funnet død

  Den eldre mannen som politi, Norsk Folkehjelp og Røde Kors har lett etter er funnet omkommet. Det bekrefter politiet. Mannen ble meldt savnet da han ikke kom hjem etter en tur på moped i går kveld.

 • Leter etter eldre mann på moped

  En eldre mann på moped er meldt savnet fra sin bopel i Snertingdal. Politi, Røde kors og Norsk Folkehjelp samt Norske Redningshunder deltar i søket. - Det er mange småveier å få oversikt over, så vi ber alle som kan ha sett en eldre mann kjøre på en rød moped om å ta kontakt med politiet, sier operasjonsleder ved Vestoppland politidistrikt, Marianne Brun.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil levere øl på døra

  Rådmannen i Løten sier ja til ølsalg på nettet, skriver Østlendingen. Levi Andersen som driver tre Jokerbutikker i Løten og Elverum søker om å få selge øl fra nettbutikken. Det betyr at butikken vil kunne levere både mat og alkohol på døra til folk.

 • Tente på hus i Stange

  En kvinne er tiltalt for å ha tent på huset til moren sin i Stange i mars i år mens hun visste at moren var hjemme. I følge tiltalen brøt hun seg inn og tente på ei jakke i gangen. Huset ble overtent på 15 minutter, men moren klarte å komme seg ut.

 • Bil i autovernet

  På riksvei 4 nord for Gran sentrum har en bil kjørt i autovernet. Det er ikke meldt om personskade. Berging er bestilt, det er litt trafikkproblemer på stedet, melder politiet.