NRK Meny

Kvinne i 40-åra skadet i ulykke

 • Går bra med skadet kvinne

  Pårørende til kvinnen i 40-åra som ble skadet i utforkjøringen på fv 26 i Trysil i dag tidlig, melder via politiet at det har gått utrolig bra med henne. Hun er ved bevisshet og har snakket med sine pårørende, opplyser politiet i Hedmark.

 • Hardt skadet i ulykke i Trysil

  En kvinne i 40-åra er sendt til sykehuset i Hamar med luftambulanse, etter en utforkjøring i Trysil. Kvinnen kjørte av vegen på fylkesveg 26 mellom Innbygda og Jordet i halv ti-tiden i dag. Politiet melder at det var svært glatt på stedet.

 • To utforkjøringer i Trysil

  En kvinne i 40-åra kjørte av vegen og gikk rundt i Vestbyvegen i Trysilfjellet sør. Hun var alene i bilen og er nå kjørt til legevakta. Det er svært glatt på stedet melder politiet. På Fylkesveg 26 mellom Innbygda og Jordet har også en bil kjørt av vegen. Sjåføren skal være ute av bilen, men skadeomfanget er uvisst.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Vil endre navn på storfylket

  Hedmark KrF vil at det sammenslåtte innlandsfylket skal hete Hedmark og Oppland og ikke Innlandet som fylkeskommunene har bestemt. 20 stemte for, og 9 stemte imot forslaget som var oppe til avstemning. Vedtaket sendes nå inn til stortingsgruppa.

 • Nyvalgt fylkesleder KrF

  Oluf Maurud ble enstemmig valgt som ny leder av kristelig folkeparti i Hedmark på partiets fylkesårsmøte i dag. Maurud (60) er fra Brumunddal, og sitter i kommunestyret på Ringsaker.

  Oluf Maurud
  Foto: Jorun Vang / NRK
 • Mistillit til Listhaug

  Med noen unntak mente KrFs delegater til fylkesårsmøtene i Hedmark og Oppland at landet ikke er tjent med Listhaug som justisminister. I dag ba de fylkeslederne gi beskjed til partiledelsen om at Listhaug må omplasseres.

  Ivar Aars på talerstolen fylkesårsmøtet KrF
  Foto: Jorun Vang / NRK