NRK Meny
Normal

Kvinne i 30-åra omkom i ulykken på E6

Det var en kvinne i slutten av 30-åra fra Ringsaker som omkom i trafikkulykken på E6 ved Hamar i natt. Kvinnen kjørte en personbil og kolliderte med en lastebil.

Ulykka skjedde ved ett-tiden natt til fredag ved Åkersvika i Hamar.

Føreren av personbilen, en kvinne i slutten av 30-åra fra Ringsaker, omkom på stedet. Føreren av lastebilen ble ikke alvorlig skadd, men er tatt hånd om av helsevesenet, opplyser operasjonsleder i Innlandet politidistrikt Terese Hoff Bylterud.

Vegen var stengt i mange timer etter ulykken,m en i 07-tida i dag tidlig kunne politiet fortelle at veien var rydda og åpnet igjen.

Det har vært gjort tekniske og taktiske undersøkelser på ulykkesstedet i morgentimene. Vitner til ulykka har vært avhørt.

Politiet opplyser at de har et foreløpig inntrykk av hva som har skjedd, men at de vil snakke med flere vitner før de konkluderer nærmere.

I 12-tiden i dag, opplyser politiet at årsaken til ulykken fortsatt ikke er klarlagt.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Måtte fire ekstraomganger til

    I den andre kvartfinalen i sluttspillet i håndball for herrer i kveld så vant Kolstad 37–34 mot Elverum. Dermed må det spilles en tredje kvartfinale for å avgjøre hvem som går til semifinalen. Den kampen spilles i Elverum på søndag.

  • Granstunnellen åpner trolig i kveld

    Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

  • Rask kjøring i Kongsvinger

    UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.