NRK Meny
Normal

Kvinne funnet død i bil

Politiet etterforsker fortsatt et dødsfall på Nes på Hedmarken som mistenkelig, etter at ei kvinne ble funnet død i en bil mandag kveld.

 

- Undersøkelsene sålangt viser ingen tegn til ytre skader på den avdøde kvinnen. Og det er heller ingenting som tyder på at bilen har vært brutt opp. Allikevel utelukker man ikke at det kan foreligge en kriminell handling, men holder derimot alle muligheter åpne. Det sier politiadvokat Cecilie Wiik ved Hedmark politidistrikt til NRK.

Kripos har bistått lokalt politi med etterforskningen, og foretatt nødvendige undersøkelser både i området rundt bilen og i selve bilen.

Politiet vet at bilen kvinnen satt i har stått parkert langs riksveien overfor renseanlegget på Tingnes i flere dager.

Kvinnen som er i 50-årene er ikke fra distriktet. Men politiet understreker at identiteten først blir klar etter at kvinnen er obdusert.

Kvinnen er sendt rettsmedisinsk institutt for obduksjon, og politiet håper at obduksjonsrapporten vil gi flere svar rundt det mistenkelige dødsfallet. En foreløpig obduksjonsrapport forventes i løpet av onsdag.

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Inngått millionavtale

  Strand Unikorn på Moelv har inngått avtale med Felleskjøpet Rogaland Agder om handel på norsk korn. Avtalen har en årlig verdi på opptil 100 millioner norske kroner, skriver konsernet i en pressemelding.

 • Glatte veger

  Mildværet har ført til at mange av de mindre vegene i Hedmark og Oppland er svært glatte. Flere biler har havnet i grøfta i løpet av dagen, men det er ikke meldt om personskader.

  Glatt veg
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Vogntog veltet på Fåberg

  Et vogntog kjørte ved 10-tida utfor fylkesvei 255 på Fåberg i Lillehammer. Hengeren veltet i vegbanen. Ingen personer ble skadet. Vegen er nå sperret.