NRK Meny
Normal

Kunstløp på hockeyskøyter

Tøffe ishockeygutter på Hamar går nye veger for å bli bedre på skøyter. Denne uka har det handla om piruetter og dobbel aksel...

Kunstløpkurs for hockeygutter

Gutta mener de blir bedre hockeyspillere av kunstløptrening.

Foto: Bjørn Opsahl / NRK

Kunstløpjenter og ishockeygutter i skjønn forening i Hamar OL-amfi i dag. I to uker har hockeygutta vært med på kunstløpkurs.

Kanskje er det fortsatt et lite stykke igjen til de blir like grasiøse som jentene.

Men for gutta er det ikke først og fremst piruetter, dobbel aksel og twoloop det handler om. Gutta mener kurset gjør dem til bedre hockeyspillere.

Også tøffe hockeygutter kan kunstløp, se bare her:

Tøffe ishockeygutter på Hamar går nye veger for å bli bedre på skøyter. Denne uka har det handla om pirutter og dobbel aksel...:

Kunstløptrening på ishockeyskøyter

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kronprinsen besøkte Budor

  Kronprins Haakon besøkte Røde Kors sin hytte på Budor i Løten i dag. Her fikk han blant annet vite hvor mange som rykker ut for å hjelpe påsketuristene. –Jobben hjelpekorpsene gjør for at vi andre kan ferdes trygt i fjellet er veldig viktig, sa kronprinsen.

  Kronprins Haakon besøker Røde Kors på Budor
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Skulle til Bergen med et flyttelass

  Sjåføren av en lettbil blir anmeldt etter at vegvesenet avdekket at tilhengeren hadde en defekt ramme (bildet). Kontrollen foregikk på Kalplassen i Nord-Aurdal. Bilen skulle helt til Bergen med et flyttelass, og ble avskiltet.

  Lettbil-tilhenger, defekt ramme
  Foto: Statens vegvesen
 • Skjøld fikk bronse

  Maren Skjøld fra Gjøvik fikk bronse under kombinasjonen i alpin-NM i Hafjell i dag, melder Oppland Arbeiderblad. Lørdag er det super-G og på søndag slalåm.

  Maren Skjøld
  Foto: Skiforbundet