NRK Meny

Kollisjon i Hamar

 • Ombestemte seg

  Ulykka mellom en motorsykkel og en bil ved Kays gartneri i Hamar i dag, skjedde da bilføreren som hadde tenkt å svinge av veien til venstre, ombestemte seg og kjørte til høyre. Motorsykkelen som skulle kjøre forbi på høyre side kjørte dermed inn i bilen. Farten var lav, ifølge politiet.

 • MC-fører lettere skadet

  MC-føreren som var innblandet i en trafikkulykke i Hamar ved 13.30-tida ble sendt til sykehuset med moderate skader, ifølge Sykehuset Innlandet. Han er nå til observasjon, og tilstanden hans er stabil.

 • Bil og motorsykkel kolliderte

  En bil og en motorsykkel har kollidert på riksveg 25 i Hamar. Motorsyklisten er kjørt til sjukehus. Politiet vet ikke hvor hardt personen er skadet ennå.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Jansrud taper hele veien

  Han leder med 24 hundredeler på andre mellomtid, men hundredelene er ikke på Jansruds side. Han er til slutt 89 hundredeler bak i mål.

  Se målgangen til Kjetil Jansrud her
 • Ber om strenge straffer

  Aktor Helge Eidsvaag mener cannabisplantasjene i Odalen var så proffe at han ber om lange straffer for de tiltalte. Ifølge Glåmdalen la Eidsvag ned påstand om straff på mellom snaut fire og drøyt fire år i fengsel for de fire, som har erkjent å ha tatt del i dyrkingen.

 • Rumenere siktet for 50 lovbrudd

  To menn som trolig sto bak tre innbrudd i Kongsvinger i fjor er tatt, skriver Glåmdalen. Framgangsmåten var lik flere innbrudd i drammensområdet og politiet der har varetektsfengsla og sikta to rumenere for 50 lovbrudd fra mai 2016 til novemner 2017.