NRK Meny

Knivstikker siktet for drapsforsøk

Politiet har utvidet siktelsen mot mannen i slutten av 20-årene som knivstakk ei ung kvinne ved skysstasjonen i Lillehammer 8.oktober. Mannen er nå siktet for drapsforsøk, skriver avisa GD på nett. I tillegg er han siktet for tilfeller av trusler, skadeverk og overtredelse av narkotikalovgivningen og sitter nå i varetekt. Kvinnen i slutten av tenårene fikk betydelige skader etter angrepet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

  • Storseier for Lillehammer

    Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.