NRK Meny

Kjetil Jansrud

 • Syk Jansrud dropper dagens renn

  Kjetil Jansrud stiller ikke til start i utforrennet i tyske Garmisch-Partenkirchen lørdag på grunn av en liten virusinfeksjon. Gudbrandsdølen stod også over treningen fredag, og ønsker ikke å ta noen sjanser like før OL. Rennet kan du følge her.

 • Kjetil Jansrud nr. 2 i Kitzbühel

  Kjetil Jansrud sørget for dobbelt norsk i i super-G i Kitzbühel. Aksel Lund Svindal vant foran Jansrud med et halvt sekund. Rennet pågår fortsatt, men de beste har kjørt.

 • Jansrud på niendeplass

  Kjetil Jansrud ble nummer ni i lørdagens verdenscuprenn i alpint. 32-åringen var 34 hundredeler bak ved første mellomtid. Differensen bare økte utover i løpet. Beat Feuz vant og beste nordmann ble Aksel Lund Svindal med en andreplass.

 • Jansrud står over renn

  Kjetil Jansrud dropper lørdagens storslalåmrenn i Adelboden, opplyser trener Lars Mæland til NRK. Jansrud, som har kjørt storslalåm med tanke på verdenscup-sammendraget, ønsker å konsentrere seg om fartsrennene i Wengen neste helg.

  Kristoffersen
  Foto: Marco trovati / AP
 • Jansrud ute av konkurransen

  Kjetil Jansrud kjørte en god 2. runde i parallellslalåm mot Marcel Hirscher, men østerrikeren var hakket for god også denne gangen. Han er dermed klar for kvartfinale. Også denne gangen skilte det en tidel mellom de to.