NRK Meny

Jernbaneverket står på sitt

Med mindre det dukker opp noe helt nytt i høringsperioden, er Jernbaneverket avvisende til å endre status på den østlige jernbanetraseen, slik flere toneangivende politikere i Hamar sterkt ønsker de skal gjøre. Jernbaneverket har frarådet at Hamar kommunestyre vedtar å velge den østlige traséen med ny stasjon på Vikingskipet. Dermed åpnet de også for at de kan komme til å nedlegge innsigelse mot dette alternativet, som mange i Hamar ønsker, skriver Hamar Arbeiderblad.

Dobbeltspor gjennom Hamar
Foto: Illustrasjon, Jernbaneverket / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i Storgata

    Det brenner i en garasje sør i Storgata i Lillehammer. Brannvesenet er i gang med slukking og har kontroll på brannen, ifølge politiet. Det skal ikke være fare for spredning, men fem personer i nabohuset måtte gå ut på grunn av røyk fra brannen.

  • Svele fortsetter i Storhamar

    Mia Svele har skrevet en ny kontrakt med Storhamar Håndball. Ungdomslandslagsspilleren har signert en ny toårskontrakt med klubben.

  • Tatt med narkotika

    En person er innbrakt til politiet i Lillehammer mistenkt for bruk og besittelse av narkotika. Person ble tatt ved skysstasjonen, og vedkommende skal ha erkjent forholdet.