Ingen spor etter savnet

Redningshelikopteret kan ikke lette på grunn av tett tåke på Sjusjøen. Det er ingen spor etter den savnede mannen i 30-åra.

Leteaksjon Sjusjøen
Foto: Arne Sørenes / NRK

Letemannskapene har vært ute i hele natt uten å finne noen spor etter Lillehammer-mannen som er savnet.

Leteaksjonen fortsetter for full styrke i dag, men tåka vanskeliggjør jobben.

- Vi håper tåka letter snart, slik at vi kommer opp med helikopter og varmesøkende kamera, sier operasjonsleder i Hedmark Frank Løkken.

Hytta var låst

Bilen til mannen ble funnet utenfor hytta på Elgåsen på Sjusjøen. Men hytta var låst og politiet har ikke funnet noen spor etter ham der heller.

Politiet vet ikke hva mannen skulle på fjellet.

Den savnede mannen skal ha reist til hytta fredag eller lørdag. Da han ikke kom på jobb mandag, slo arbeidsgiveren alarm.

Det er gjort forsøk på å spore mannen via mobiltelefonen hans, og siste gang telefonen var i bruk var lørdag formiddag, ifølge politiet.

Store letemannskaper

Video nsps_upload_2009_5_18_22_23_36_1043.jpeg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Rundt 40 personer fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp lette i går med hunder i området der mannen er savnet. Et Sea King-helikopter skulle etter planen delta, men måtte snu på Mesnalia på grunn av tett tåke.

- Vi vil gå på med uforminsket styrke i dag, og håper vi kan ta i bruk heleikopter i letinga, sier operasjonsleder Frank Løkken ved Hedmark politidistrikt.

Politiet har ingen beskrivelse av hvordan mannen var kledd da han forsvant, men er interessert i alle tips i saken.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.