NRK Meny
Normal

Ingen spor etter savnet

Redningshelikopteret kan ikke lette på grunn av tett tåke på Sjusjøen. Det er ingen spor etter den savnede mannen i 30-åra.

Leteaksjon Sjusjøen
Foto: Arne Sørenes / NRK

Letemannskapene har vært ute i hele natt uten å finne noen spor etter Lillehammer-mannen som er savnet.

Leteaksjonen fortsetter for full styrke i dag, men tåka vanskeliggjør jobben.

- Vi håper tåka letter snart, slik at vi kommer opp med helikopter og varmesøkende kamera, sier operasjonsleder i Hedmark Frank Løkken.

Hytta var låst

Bilen til mannen ble funnet utenfor hytta på Elgåsen på Sjusjøen. Men hytta var låst og politiet har ikke funnet noen spor etter ham der heller.

Politiet vet ikke hva mannen skulle på fjellet.

Den savnede mannen skal ha reist til hytta fredag eller lørdag. Da han ikke kom på jobb mandag, slo arbeidsgiveren alarm.

Det er gjort forsøk på å spore mannen via mobiltelefonen hans, og siste gang telefonen var i bruk var lørdag formiddag, ifølge politiet.

Store letemannskaper

Video nsps_upload_2009_5_18_22_23_36_1043.jpeg

Rundt 40 personer fra Røde Kors og Norsk Folkehjelp lette i går med hunder i området der mannen er savnet. Et Sea King-helikopter skulle etter planen delta, men måtte snu på Mesnalia på grunn av tett tåke.

- Vi vil gå på med uforminsket styrke i dag, og håper vi kan ta i bruk heleikopter i letinga, sier operasjonsleder Frank Løkken ved Hedmark politidistrikt.

Politiet har ingen beskrivelse av hvordan mannen var kledd da han forsvant, men er interessert i alle tips i saken.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Asylmottak legges ned

    Norsk Folkehjelps asylmottak på Kongsvinger legges ned 30. juni. Mottaket har blitt drevet siden 1990-tallet av Norsk Folkehjelp. De mener at UDI's vedtak er i strid med signaler om å opprettholde mottaksstrukturen.

  • Listhaug utsatt for heksejakt

    Leder i Hedmark og Oppland høyre, Lise Berger Svenkerud, mener avgåtte justisminister Sylvi Listhaug har blitt utsatt for en heksejakt. På sin facebookside skriver Høyre-lederen hun er glad for at Sylvi Listhaug lover at hun ikke kommer til gå stille i dørene framover.

  • Listhaug går av

    Sylvi Listhaug sier hun ikke kan tillate at hennes avgang åpner for at Frp mister makt og trekker seg som justisminister, skriver hun på Facebook. Hun framholder at hun går av frivillig.