NRK Meny
Normal

Ikke noe kriminelt bak dødsfall

Politiet avslutter etterforskningen etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Ottestad i dag. Det er ikke noe som tyder på at mannen ble utsatt for noe straffbart.

Politibil utenfor bolig i Ottestad

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Ottestad i dag.

Foto: Frode Meskau

– Det baserer vi på undersøkelsene våre krimteknikere har gjort i leiligheten gjennom dagen, samt på innhenting av informasjon og vitneavhør i nærområdet, melder kommunikasjonsrådgiver i Innlandet politidistrikt, Kari-Anne Dobloug.

Mistenkelig dødsfall

Det ble satt i gang etterforskning etter at en mann ble funnet død i en leilighet i Ottestad mandag formiddag. Det var en nabo som fant mannen og varslet politiet klokka 10.50.

Tidligere i dag uttalte politiet at etterforskningen var av rutinemessig art, så lenge de ikke visste hva som hadde skjedd.

Rune Strand

Politioverbetjent Rune Strand ved Hamar politistasjon, sier de foreløpig ikke har grunn til å tro at det har skjedd noe kriminelt.

Foto: Knut Røsrud / NRK

– Det er ikke noe konkret nå som peker mot noe mistenkelig, men så lenge vi finner noen i en bolig på denne måten, så iverksetter vi etterforskning, sa poltioverbetjent Rune Strand tidligere i dag.

I tillegg til å undersøke leiligheten der mannen ble funnet, har politiet gått fra dør til dør i nabolaget og avhørt vitner.

Kjent identitet

Etterforsker dødsfall i Ottestad

Politiet går fra dør til dør i nabolaget der en mann ble funnet død i Ottestad i dag.

Foto: Frode Meskau

Politiet kjenner nå identiteten til mannen, og de pårørende blir varslet om dødsfallet. Mannen vil bli sendt til obduksjon, men det vil ta noe tid før man får endelig klarhet i dødsårsaken.

Leiligheten der den døde personer en er funnet ligger i området ved Åkershagan i Ottestad.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Politimann siktet

  En politimann ansatt i Innlandet politidistrikt er i følge VG siktet for motarbeiding av rettsvesenet. Mannen ble i fjor dømt til samfunnstraff for råkjøring i sivil politibil. Fengslingsmøtet starter klokka 15 i ettermiddag.

 • Ny bank åpnet i Moelv

  For første gang siden 1923 ble det åpnet en helt ny bank i innlandsfylkene i dag. Næringsbanken skal i første rekke være en bank for små og mellomstore bedrifter i Innlandet, og har en egenkapital på 200 millioner kroner. På bildet ordfører i Ringsaker, Anita Ihle Steen og fylkesmann Sigbjørn Johnsen som klippet snora i Moelv.

  Næringsbanken åpnet
  Foto: ARNE TROLLDALEN / NRK
 • Oppdatering ulykke E6

  En person kjøres til Lillehammer sykehus for kontroll/behandling etter trafikkulykken på E6 (Krekke). De øvrige er uskadd, veien er ryddet, melder politiet.