NRK Meny
Normal

Bolighus på Kirkenær totalskadd i brann

Et bolighus på Kirkenær i Grue i Hedmark ble totalskadd i en brann i natt. Det var ingen mennesker hjemme i huset, opplyser politiet.

Laster kart, vennligst vent...

Brannen ble meldt til 110-sentralen og politiet ved 0345-tiden.

– Vi fikk melding om brann i en bolig på Tjura, og meldingen gikk ut på at det var full fyr. Brannvesen, politi og ambulanse reiste til stedet. I ettertid har vi fått bekreftet at det ikke skal være folk i huset. Eieren har vi pratet med, sier operasjonsleder Geir Rygh ved Hedmark politidistrikt.

Ved 0545-tiden brant det fortsatt på stedet, og huset hadde rast helt sammen. Hva som kan være årsaken til brannen, er det ikke mulig å si noe om ennå.

– Brannvesenet er på stedet og driver med etterslukking. Nå skal de gjøre seg ferdige, og så vil politiet sperre av og foreta sin etterforskning, når det er mulig å begynne og grave i branntomta, sier operasjonsleder Geir Rygh.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Fullbooka på to minuttar

    To minuttar tok det å få fullbooka neste års utgåve av sykkelløpet Jotunheimen Rundt. Det skriv Sogn Avis. Det 430 kilometer lange løpet frå Lærdal via Fagernes og Lom til Sogndal blir neste år arrangert for 28. gang. Då påmeldinga vart lagt ut 1. desember vart dei 600 plassane rivne bort. Allereie står det 1.200 på ventelista.

    Jotunheimen Rundt
    Foto: Jan Christian Jerving / NRK
  • Vil felle Slettås-flokken

    SP fremmer i dag forslag i Stortinget om å felle Slettås-flokken. De ber regjeringen gi fellingstillatelse for ulvene i tråd med den lokale rovviltnemndas ønske. Begrunnelsen fra partiet er at flokken truer lokale næringer og oppfører seg aggressivt.