NRK Meny

Hoppuka 2015/'16

Oppsummert

Den tysk-østerikske hoppuka har blitt arrangert hvert år siden 1953. I år er kolbuhopper Kenneth Gangnes med på det noske laget og han kjemper i teten sammenlagt.

 • Kjemper for tredjeplassen

  – Det blir et rotterace i Bischofshofen, sier Kenneth Gangnes fra Kolbukameratene. I går hoppet han seg opp til en tredjeplass sammenlagt i den tysk-østerrikske hoppuka. Han ser med spenning fram mot det siste og avgjørende rennet.

  Kenneth Gangnes
  Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix
 • Gangnes ble nr. 3 i Innsbruck

  Kenneth Gangnes tok en fin tredjeplass under dagens hoppukerenn i Innsbruck. Tyske Severin Freund ble nummer to mens sslovenske Peter Prevc tok en ny seier. Totningen lå på andreplass etter 1. omgang. Totalt ligger han nå på en tredjeplass.

 • Gangnes videre som nummer 13

  Kenneth Gangnes fra Kolbukameratene ble nummer 13 med et hopp på 123,5 meter under kvalifiseringen til det tredje rennet i den tysk/østerrikske hoppuka. Rennet går i Innsbruck i morgen søndag. Her møter Gangnes tjekkiske Lukas Hlava i duell. Sammenlagt er Gangnes nummer 4 i koppuka etter at han ble nummer to i Garmisch fredag.

 • Gangnes tok andreplassen

  Totningen Kenneth Gangnes kom på 2. plass i nyttårsrennet i Garmisch-Partenkirchen. Peter Prevc vant, mens Severin Freund kom på tredjeplass.

  Kenneth Gangnes
  Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix
 • Gangnes på tredje plass

  Kenneth Gangnes fra Toten imponerte stort i første omgang i nyttårsrennet i Garmisch, og ligger på en sterk tredjeplass. De to store favorittene, Peter Prevc og Severin Freund, bekler de to første plassene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Sju siktet i Innlandet

  En mann fra Nord-Østerdalen, en fra sør i Hedmark, en fra Hamar, en fra Ringsaker, en fra Stange og to fra Vestoppland er siktet for nettovergrep etter Dark Room-etterforskningen i Innlandet, skriver Østlendingen. Alle er menn mellom 20 og 60 år.

 • Mange viltpåkjørsler i Innlandet

  Det har vært svært mange viltpåkjørsler i helga, og politiet råder bilistene til å kjøre forsiktig. Politiet i Innlandet har fått melding om 34 viltpåkjørsler; 17 rådyr, 15 elg, 1 hjort og 1 hare.

 • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

  – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.