Hoppuka 2015/'16

Oppsummert

Den tysk-østerikske hoppuka har blitt arrangert hvert år siden 1953. I år er kolbuhopper Kenneth Gangnes med på det noske laget og han kjemper i teten sammenlagt.

 • Kjemper for tredjeplassen

  – Det blir et rotterace i Bischofshofen, sier Kenneth Gangnes fra Kolbukameratene. I går hoppet han seg opp til en tredjeplass sammenlagt i den tysk-østerrikske hoppuka. Han ser med spenning fram mot det siste og avgjørende rennet.

  Kenneth Gangnes
  Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix
 • Gangnes ble nr. 3 i Innsbruck

  Kenneth Gangnes tok en fin tredjeplass under dagens hoppukerenn i Innsbruck. Tyske Severin Freund ble nummer to mens sslovenske Peter Prevc tok en ny seier. Totningen lå på andreplass etter 1. omgang. Totalt ligger han nå på en tredjeplass.

 • Gangnes videre som nummer 13

  Kenneth Gangnes fra Kolbukameratene ble nummer 13 med et hopp på 123,5 meter under kvalifiseringen til det tredje rennet i den tysk/østerrikske hoppuka. Rennet går i Innsbruck i morgen søndag. Her møter Gangnes tjekkiske Lukas Hlava i duell. Sammenlagt er Gangnes nummer 4 i koppuka etter at han ble nummer to i Garmisch fredag.

 • Gangnes tok andreplassen

  Totningen Kenneth Gangnes kom på 2. plass i nyttårsrennet i Garmisch-Partenkirchen. Peter Prevc vant, mens Severin Freund kom på tredjeplass.

  Kenneth Gangnes
  Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix
 • Gangnes på tredje plass

  Kenneth Gangnes fra Toten imponerte stort i første omgang i nyttårsrennet i Garmisch, og ligger på en sterk tredjeplass. De to store favorittene, Peter Prevc og Severin Freund, bekler de to første plassene.