NRK Meny
Normal

Henlegger Maxbo-brann

Politiet har ikke kommet nærmere hva som skjedde da Maxbo på Kongsvinger brant. Nå blir saken henlagt.

Brann, Maxbo i Kongsvinger

HENLEGGES: Politiet vil henlegge saken om brannen på Maxbo.

Foto: Bjørn Opsahl / NRK

Politiet har ikke klart å finne ut hvem eller hva som forårsaket brannen i trelastlageret til Maxbo i april.

– Vi har brukt store ressurser, både taktisk og teknisk, i etterforskningen av Maxbo-brannen, men vi har ikke funnet noen spor som kan lede oss til brannårsaken, sier leder for kriminalavdelingen ved Kongsvinger politistasjon, Rune Bekkemoen, til Glåmdalen.

Derfor vil politiet henlegge saken.

Trelastlageret brant 8. april og store verdier gikk tapt. Det var en forbipasserende som oppdaget brannen i trelastlageret i 08.30-tiden.

Kraftig røyk fra brannstedet førte til at folk som bodde i nærheten av brannstedet måtte evakuere.

Røyken spredte seg med vinden og folk ble bedt om å lukke dører og vinduer. Lageret ligger rett ved vei og jernbane og all bil og togtrafikk på Solørbanen ble stanset noen timer.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Innbrudd i hus i Løten

    I løpet av natta har det vært innbrudd i et hus i Løten. Her er det stjålet diverse elektronikk, vin og kontanter. Det var ingen hjemme da innbruddet ble begått.

  • Bil på taket ved Skreifjellet

    En bil har havnet på taket på fylkesvei 33 ved Skreifjella rett sør for Falkentunnelen. En person var i bilen men vedkommende kom seg ut ved egen hjelp. Politiet melder om få trafikkale problemer.

  • Fengsel for å ha slått kona si

    En mann i 30 årene er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i 10 måneder etter å ha slått kona si. Kvinnen ble slått flere ganger i ansiktet og fikk blant annet sprukket trommehinne. Hun fryktet for livet sitt og rømte til en nabo.