NRK Meny
Normal

Har du en seng til rally-folket?

Det er mangel på hotellsenger under Rally Norway i februar. Nå håper arrangørene at flere privatpersoner vil leie ut husrom.

Petter Solberg passerer publikum i Rally Norway.
Foto: Rally Norway

Alt om:

Rally Norway

Det blir stort behov for privat overnatting i tillegg til hoteller under VM-runden i rally i vinter. Rally Norway ber nå private som har rom, leiligheter eller hus å leie ut, om å melde seg.

- Alt er av interesse, sier pressesjef Vidar Julien.

Hoteller og overnattingssteder i Innlandet opplever nå enorm pågang, og det er snart ikke hotellsenger å oppdrive i februar, da arrangementet finner sted.

Penger å tjene

I Sverige og Finland er det mange privatpersoner som benytter muligheten til å tjene litt ekstra ved å leie ut husrom til rally-publikummet under VM-rundene, forteller Julien.

- Jeg vet ikke hva slags pris som er mulig å oppnå, og det vil nok variere. Men kan du tilby bad og kjøkken i tillegg vil du nok kunne ta betalt deretter, sier han.

De som vil leie ut husrom kan gå inn på rally Norway sine hjemmesider, og registrere seg. Deretter er det opp til publikum å ta kontakt med den enkelt huseier.

Rally Norway forventer 100.000 tilskuere de dagene arrangementet varer.

Her finner du oversikt over mulig overnatting under VM-runden: Overnatting

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Adam Douglas klar for Nobelkonsert

  Stjernekamp-vinneren Adam Douglas stepper inn for britiske RØMANS på kort varsel og skal spille sammen med Matoma fra Flisa på kvelden Nobel fredspriskonsert.

  Adam Douglas i finalen i Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl