NRK Meny

Gårdsbrann Valdres

 • Gårdsbrann i Vang i Valdres

  To hus brant ned i en gårdsbrann sør for Grindaheim i Vang i Valdres i natt. To voksne og to barn som bodde i det ene huset kom uskadd fra brannen. I det andre huset bodde et ektepar som også er uskadd. Det brenner i et tredje hus og brannvesenet er på stedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Nei til mottak på Rondablikk

  Politikere og administrasjon i Sel kommune sier nei til nytt asylmottak på Rondeslottet hotell, melder GD. I går ble det kjent at UDI vil etablere et mottak for asylsøkere med truende /voldelig adferd i kommunen. Ordfører Dag Erik Pryhn sier imidlertid til NRK at han frykter det ikke spiller noen rolle hva kommunen mener i saken.

 • Bekymret for Hadeland-splitting

  Gran bygdeliste, Gran Frp og MDG i Gran vil at Hadelandskommunene i fellesskap skal forhandle både med Innlandet og Viken om framtidig fylkestilhørighet. Det skriver avisa Hadeland. Kommunestyrene behandler spørsmålet om fylkestilhørighet torsdag.

 • Isblokk fra vogntog traff personbil

  Et rødt vogntog på tur nordover mistet isblokk fra taket og traff en personbil på tur sørover på E6 i Moelv. Det er store skader på bilen og den er ikke kjørbar. Det er ikke snakk om personskader, melder politiet.