NRK Meny
Normal

Funnet i hagen etter alvorlig voldshendelse

En bolig i i Hamar er sperret av og undersøkes av politiet. En mann ligger på sykehus etter å ha bli funnet skadet i sin egen hage.

Sperret bolig Hamar

Boligen på Hamar Vest er sperret av mens politiet gjør sine undersøkelser.

Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK

Krimteknikere er i ferd med å undersøke området og politiet gjør også undersøkelser i området. Personen som ble funnet skadet er nå på sykehus.

– Voldsofferet er en mann og voldshendelsen fant sted tirsdag kveld. Fornærmede befinner seg på sykehus og vi vil prøve å avhøre ham i løpet av dagen, sier politiadvokat André van der Eyden.

Alvorlig vold Hamar

Politiet gjør undersøkelser ved boligen der en mann ble funnet skadet.

Foto: Ola Bjørlo Strande / NRK

Funnet i hagen

Politiet er i gang med teknisk og taktisk etterforskning og er ute i nabolaget for å snakke med vitner som kan ha sett noe. Politiet har ikke vært i kontakt med noen som var i boligen da volden pågikk.

En nabo sier til NRK at mannen ble funnet i sin egen hage. Voldsofferet skal også ha forsøkt å ringe på hos flere av naboene i tida før han ble sett liggende skadd i hagen.

– Vitner i området meldte dette inn til politiet etter å ha observert fornærmede i umiddelbar nærhet av boligen på Hamar Vest. Da politiet kom til stedet i går, var mannen bevisst, sier politiadvokat André van der Eyden.

Naboen har bodd i området i flere år, men sier han har sett lite til den voldsrammede. Han beskrives som en mann som bodde alene og som holdt seg mest for seg selv.

Ønsker tips

Politiet har søkt med hund og funnet flere gjenstander i området, men vil ikke si noe om det er brukt gjenstander i voldsutøvelsen.

Det er ikke gjort noen pågripelser i saken og politiet vil gjerne ha tips fra publikum som kan ha sett noe i området tirsdag kveld.

Det var Hamar Arbeiderblad som først omtalte saken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Tre fikk forenklet forelegg

    Tre personer fikk forenklet forelegg etter at de ble tatt i fartskontroll på riksvei 25 ved Flishøgda i Elverum lørdag kveld. Høyeste hastighet ble målt til 115 kilometer i timen i en 80 sone.

  • Rolig start for Røde Kors

    Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

  • To leteaksjoner i Oppland

    Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.