NRK Meny

Funnet død i telt

 • Døde av kullosforgiftning

  Mannen som ble funnet død i et telt i Løten torsdag døde av kullosforgiftning. Det bekrefter politiet overfor Agderposten. Mannen var 29 år og fra Arendal. Han var i Løten i forbindelse med NM i leirdueskyting.

 • Dødsfall skyldes trolig ulykke

  Politiet mener dødsfallet i Løten, der en person i formiddag ble funnet død i et telt, kan se ut som en ulykke. Det sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Stig Folstad Hansen. Han sier kriminalteknikere nå har undersøkt stedet, og at det ikke er mistanke om noe kriminelt. Politet avventer nå obduksjonsrapporten for endelig å fastslå dødsårsaken.

 • Kan se ut som ulykke

  Det kan se ut som om dødsfallet i Løten i dag skyldes en ulykke, melder politiet. En person ble funnet død i et telt ved skytebanen i formiddag. Vedkommende blir nå sendt til obduksjon for å stadfeste dødsårsaken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kronprinsen besøkte Budor

  Kronprins Haakon besøkte Røde Kors sin hytte på Budor i Løten i dag. Her fikk han blant annet vite hvor mange som rykker ut for å hjelpe påsketuristene. –Jobben hjelpekorpsene gjør for at vi andre kan ferdes trygt i fjellet er veldig viktig, sa kronprinsen.

  Kronprins Haakon besøker Røde Kors på Budor
  Foto: Frode Meskau / NRK
 • Skulle til Bergen med et flyttelass

  Sjåføren av en lettbil blir anmeldt etter at vegvesenet avdekket at tilhengeren hadde en defekt ramme (bildet). Kontrollen foregikk på Kalplassen i Nord-Aurdal. Bilen skulle helt til Bergen med et flyttelass, og ble avskiltet.

  Lettbil-tilhenger, defekt ramme
  Foto: Statens vegvesen
 • Skjøld fikk bronse

  Maren Skjøld fra Gjøvik fikk bronse under kombinasjonen i alpin-NM i Hafjell i dag, melder Oppland Arbeiderblad. Lørdag er det super-G og på søndag slalåm.

  Maren Skjøld
  Foto: Skiforbundet