NRK Meny

Funnet død i telt

 • Døde av kullosforgiftning

  Mannen som ble funnet død i et telt i Løten torsdag døde av kullosforgiftning. Det bekrefter politiet overfor Agderposten. Mannen var 29 år og fra Arendal. Han var i Løten i forbindelse med NM i leirdueskyting.

 • Dødsfall skyldes trolig ulykke

  Politiet mener dødsfallet i Løten, der en person i formiddag ble funnet død i et telt, kan se ut som en ulykke. Det sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Stig Folstad Hansen. Han sier kriminalteknikere nå har undersøkt stedet, og at det ikke er mistanke om noe kriminelt. Politet avventer nå obduksjonsrapporten for endelig å fastslå dødsårsaken.

 • Kan se ut som ulykke

  Det kan se ut som om dødsfallet i Løten i dag skyldes en ulykke, melder politiet. En person ble funnet død i et telt ved skytebanen i formiddag. Vedkommende blir nå sendt til obduksjon for å stadfeste dødsårsaken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Tiltalt for seksuelle handlinger

  En mann i 20-årene fra Vest-Oppland er tiltalt for å ha gjort seksuelle handlinger foran to barn på 6 og 9 år. Han skal også ha spurt barna gjentatte ganger om å få gjøre ting med dem. Det skjedde i Hamar park i mars i år.

 • Glatt på riksvei 3

  Det ble meldt om svært glatt på riksvei 3 i går kveld på grunn av underkjølt regn. Trafikken sto stille flere steder, ifølge politiet. Statens vegvesen var ute med alle sine mannskaper for å strø på veien.

 • Ulykke ved Mjøsbrua

  Tre personer ble kjørt til sykehuset etter en ulykke på riksvei 4 ved Mjøsbrua ved 23-tida i går kveld. Ifølge politiet er skadeomfanget ukjent, men bilene fikk store materielle skader. Ulykka skjedde da en bil kjørte inn i en annen bakfra.