NRK Meny

Funnet død i telt

 • Døde av kullosforgiftning

  Mannen som ble funnet død i et telt i Løten torsdag døde av kullosforgiftning. Det bekrefter politiet overfor Agderposten. Mannen var 29 år og fra Arendal. Han var i Løten i forbindelse med NM i leirdueskyting.

 • Dødsfall skyldes trolig ulykke

  Politiet mener dødsfallet i Løten, der en person i formiddag ble funnet død i et telt, kan se ut som en ulykke. Det sier operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Stig Folstad Hansen. Han sier kriminalteknikere nå har undersøkt stedet, og at det ikke er mistanke om noe kriminelt. Politet avventer nå obduksjonsrapporten for endelig å fastslå dødsårsaken.

 • Kan se ut som ulykke

  Det kan se ut som om dødsfallet i Løten i dag skyldes en ulykke, melder politiet. En person ble funnet død i et telt ved skytebanen i formiddag. Vedkommende blir nå sendt til obduksjon for å stadfeste dødsårsaken.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • En til sykehus etter brann

  Nødetatene har rykket ut til en brann i et hus i Vestrumsbygda i Søndre Land i Oppland. En person er kjørt til sykehus med brannskader, opplyser Innlandet politidistrikt.

  Laster Twitter-innhold
 • Lastebil av veien i Løten

  En lastebil har kjørt av riksvei 3 ved Ådalsbruk i Løten. Det skal være snakk om personskade, melder Innlandet politidistrikt. Nødetatene er på vei til stedet.

  Laster Twitter-innhold