NRK Meny

FM-radio går ut tirsdag til fredag

På grunn av vedlikeholdsarbeid og feilretting på senderen på Nordhue blir det fra tirsdag til fredag brudd på FM mange steder i fylkene våre. Bortsett fra et brudd tirsdag fra 1005-1045 tirsdag, går DAB som normalt. Bruddene på FM vil skje i tisdrommet 26.8-29.8, mellom kl 0905-1355, og det kan være snakk om kortere eller lenger brudd. Vi beklager ulempen dette medfører og anbefaler alle som har anledning til å lytte på DAB.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mari Eide til World Cup i Ruka

  Mari Eide fra Øystre Slidre fikk en av de ledige plassene til verdenscuprennene i Ruka i Finland kommende helg. Det ble klart da Norges Skiforbund presenterte uttaket i formiddag.

 • RenoNorden-krav på 555 millioner

  To måneder etter at det ble åpnet konkurs i renovasjonsselskapet RenoNorden er det kommet inn krav på 555 millioner kroner til boet. I tillegg ventes det et lønnskrav fra tidligere ansatte på 55 millioner kroner.
  Mange kommuner i Hedmark og Oppland hadde avtale om søppelhenting med selskapet.

 • Mishandlet familien i 20 år

  En Kongsvinger-mann i 60-åra er tiltalt for å ha mishandlet kona og de to barna sine i over 20 år. I følge tiltalen ble både kona og barna utsatt for fysisk og psykisk vold. Kona måtte se på at mannen slo barna og barna så moren bli mishandlet.