NRK Meny
Normal

Flere drept i trafikken

27 personer har mistet livet på veiene i Innlandet til nå i år. Det er fem flere enn på samme tid i fjor, viser statistikk fra Trygg Trafikk.

Dødsulykke i Vågå.
Foto: Arve Olav Danielsen, Fjuken

I Hedmark fylke er det omkommet 15 personer i trafikkulykker i år mot 11 på samme tid i fjor.

Også i Oppland har utviklingen vært negativ med 12 døde i år mot 11 på samme tid i fjor.

Tall fra hele landet viser at 149 personer er omkommet i trafikken hittil i 2006. Det er 9 flere enn samme tidsperiode i fjor.

Av de 149 omkomne var 71 bilister, 22 passasjerer, 27 motorsyklister, 2 mopedister, 6 syklister, 1 akende samt en person der opplysninger ikke er oppgitt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Nytt nei til gjenopptakelse

  Kommisjonen for gjenopptakelse av straffesaker har nok en gang sagt nei til å gjenoppta saken rundt brannen på Øvre Sukkestad gård i 2010.Det skriver avisa Oppland Arbeiderblad. Mannen insisterer på at han er uskyldig dømt.

  Brann Østre Toten
  Foto: Jon Harald Gjesdal
 • Kartlegging av fastlegekontor

  Ingen fastlegekontor i Hedmark og Oppland er blant de ti beste i landet, viser kartlegging fra Forbrukerrådet. I Oppland kommer Gran legesenter best ut, mens Tangen legesenter topper i Hedmark. Sjekk ditt eget fastlegekontor på nrk.no

 • Tatt i fartskontroll på Tynset

  En sjåfør ble ilagt forenklet forelegg i en laserkontroll på Aumliveien på Tynset i morges. Høyeste hastighet var 49 kilometer i 30 sone.