NRK Meny
Normal

Fire skadet i Trysil-ulykke

To personer ble hardt skadet, mens to fikk lettere skadet da en bil kjørte utfor riksvei 25 i Sundlia i Trysil søndag formiddag. De fire kommer fra Litauen.

Utfor veien i Trysil

Bilen trillet rundt flere ganger. To av de som satt inne i den ble kastet ut.

Foto: Jørn Nordli

En av de fire i bilen satt en stund fastklemt før redningspersonell fikk den skadde løs.

Politiet fikk melding om ulykka kl 11.23. Den skjedde i Sundlia som ligger mellom avkjøringen til Sæteråsen flyplass og avkjøringen til Nybergsund.

En av de skadde ble ved 12.15 tida fløyet med luftambulansen til Oslo Universitetssykehus på Ullevål. Han var en av to personer som trolig ble kastet ut av bilen etter at den trillet rundt flere ganger etter utforkjøringen.

Den andre hardt skadde og en av de to som var lettere skadet ble sendt til sjukehuset i Hamar. Den fjerde ble sendt til legevakt i Trysil

Årsaken til ulykka er foreløpig ukjent, men politiet antyder at føreren kan ha sovnet. Det er også mistanke om at han kjørte i påvirket tilstand.

Bilen var på vei fra Elverum til Trysil.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Oppdatering ulykke E6

  En person kjøres til Lillehammer sykehus for kontroll/behandling etter trafikkulykken på E6 (Krekke). De øvrige er uskadd, veien er ryddet, melder politiet.

 • Blir kunstnerisk leder

  Ellen Horn blir ny kunstnerisk leder for Peer Gynt. Horn tiltrer i stillingen 1. mars, men skal jobbe mot forestillingen i 2019. Hun vil kombinere stillingen, som er en 50 prosents stilling, med jobben som skuespiller ved Nationaltheatret.

  Ellen Horn
  Foto: Gabrielle Graatrud/NRK
 • Tragisk uhell

  Politiet ser dødsbrannen på Breiskallen 8. februar, som et tragisk uhell. Boligen var overtent da nødetatene kom til stedet. En mann i 70-åra som bodde alene i huset, omkom i brannen. Det er ingen mistanke om at brannen skyldes elektrisk feil.

  Brann, Breiskallen
  Foto: Jorun Vang / NRK