NRK Meny
Normal

Fire skadet i Trysil-ulykke

To personer ble hardt skadet, mens to fikk lettere skadet da en bil kjørte utfor riksvei 25 i Sundlia i Trysil søndag formiddag. De fire kommer fra Litauen.

Utfor veien i Trysil

Bilen trillet rundt flere ganger. To av de som satt inne i den ble kastet ut.

Foto: Jørn Nordli

En av de fire i bilen satt en stund fastklemt før redningspersonell fikk den skadde løs.

Politiet fikk melding om ulykka kl 11.23. Den skjedde i Sundlia som ligger mellom avkjøringen til Sæteråsen flyplass og avkjøringen til Nybergsund.

En av de skadde ble ved 12.15 tida fløyet med luftambulansen til Oslo Universitetssykehus på Ullevål. Han var en av to personer som trolig ble kastet ut av bilen etter at den trillet rundt flere ganger etter utforkjøringen.

Den andre hardt skadde og en av de to som var lettere skadet ble sendt til sjukehuset i Hamar. Den fjerde ble sendt til legevakt i Trysil

Årsaken til ulykka er foreløpig ukjent, men politiet antyder at føreren kan ha sovnet. Det er også mistanke om at han kjørte i påvirket tilstand.

Bilen var på vei fra Elverum til Trysil.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

  • Storseier for Lillehammer

    Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.