NRK Meny
Normal

Fire skadet i Trysil-ulykke

To personer ble hardt skadet, mens to fikk lettere skadet da en bil kjørte utfor riksvei 25 i Sundlia i Trysil søndag formiddag. De fire kommer fra Litauen.

Utfor veien i Trysil

Bilen trillet rundt flere ganger. To av de som satt inne i den ble kastet ut.

Foto: Jørn Nordli

En av de fire i bilen satt en stund fastklemt før redningspersonell fikk den skadde løs.

Politiet fikk melding om ulykka kl 11.23. Den skjedde i Sundlia som ligger mellom avkjøringen til Sæteråsen flyplass og avkjøringen til Nybergsund.

En av de skadde ble ved 12.15 tida fløyet med luftambulansen til Oslo Universitetssykehus på Ullevål. Han var en av to personer som trolig ble kastet ut av bilen etter at den trillet rundt flere ganger etter utforkjøringen.

Den andre hardt skadde og en av de to som var lettere skadet ble sendt til sjukehuset i Hamar. Den fjerde ble sendt til legevakt i Trysil

Årsaken til ulykka er foreløpig ukjent, men politiet antyder at føreren kan ha sovnet. Det er også mistanke om at han kjørte i påvirket tilstand.

Bilen var på vei fra Elverum til Trysil.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lavere bompengesatser i Innlandet

  Regjeringen har vedtatt å kutte bompengegjelden med 500 millioner kroner i 2017. For Hedmark og Oppland betyr dette rundt 145 millioner kroner noe som berører bomtakstene på E 6, E 16 og riksvei 4. Tilskuddet betyr at gjennomsnittstakstene blir redusert med rundt 10 prosent.

 • Tvestua i Hamar fredet

  Riksantikvaren har fredet Tvestua som var en husmannsplass under Åker gård i Hamar. Tvestua ligger på Elvsholmen på Midtstranda. Riksantikvar Jørn Holme mener Tvestua er et kulturminne av nasjonal verdi. Husmannsplasser er også lite representert blant fredede bygninger. Flere bygninger på Åker gård er fredet tidligere.

  Fredet husmannsplass i Hamar
  Foto: Hedmark Fylkeskommune
 • Topper kuldelista

  Leirflaten, Grotli og Folldal var blant de ti kaldeste stedene i Norge i natt, melder Meteorologisk institutt.

  Laster Twitter-innhold