NRK Meny
Normal

Fire personer innblandet i ulykke ved Rena

En kollisjon mellom to personbiler like nord for Rena i Østerdalen førte i ettermiddag til at fire personer ble lettere skadd, melder Sykehuset Innlandet.

Laster kart, vennligst vent...

– Ulykken skjedde da den ene bilen skulle kjøre av riksveg 3, og senket farten. Dermed ble den påkjørt av den andre bilen bakfra, sier operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt.

Ulykken skjedde ca. 8 km nord for Rena.

I den ene bilen var to personer fra Nord-Trøndelag og i den andre var det to personer fra Østerdalen.

Ingen trafikkproblemer

Ulykken førte ikke til noen trafikkproblemer.

Politiet meldte opprinnelig at de fire trolig var hardt skadd, men det viser seg altså at de hadde klart seg - etter forholdene - bra.

– De fire er lettere skadd, opplyste kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug ved Sykehuset Innlandet søndag kveld.

– Tre av dem er nå på sykehuset i Hamar til observasjon, mens den fjerde er på sykehuset i Elverum.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Sju siktet i Innlandet

    En mann fra Nord-Østerdalen, en fra sør i Hedmark, en fra Hamar, en fra Ringsaker, en fra Stange og to fra Vestoppland er siktet for nettovergrep etter Dark Room-etterforskningen i Innlandet, skriver Østlendingen. Alle er menn mellom 20 og 60 år.

  • Mange viltpåkjørsler i Innlandet

    Det har vært svært mange viltpåkjørsler i helga, og politiet råder bilistene til å kjøre forsiktig. Politiet i Innlandet har fått melding om 34 viltpåkjørsler; 17 rådyr, 15 elg, 1 hjort og 1 hare.

  • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

    – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.