NRK Meny
Normal

Fire personer innblandet i ulykke ved Rena

En kollisjon mellom to personbiler like nord for Rena i Østerdalen førte i ettermiddag til at fire personer ble lettere skadd, melder Sykehuset Innlandet.

Laster kart, vennligst vent...

– Ulykken skjedde da den ene bilen skulle kjøre av riksveg 3, og senket farten. Dermed ble den påkjørt av den andre bilen bakfra, sier operasjonsleder Per Solberg ved Innlandet politidistrikt.

Ulykken skjedde ca. 8 km nord for Rena.

I den ene bilen var to personer fra Nord-Trøndelag og i den andre var det to personer fra Østerdalen.

Ingen trafikkproblemer

Ulykken førte ikke til noen trafikkproblemer.

Politiet meldte opprinnelig at de fire trolig var hardt skadd, men det viser seg altså at de hadde klart seg - etter forholdene - bra.

– De fire er lettere skadd, opplyste kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug ved Sykehuset Innlandet søndag kveld.

– Tre av dem er nå på sykehuset i Hamar til observasjon, mens den fjerde er på sykehuset i Elverum.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Telys forårsaket røykutvikling

    Politiet i Innlandet mener det var uforsiktig bruk av telys som forårsaket røykutvikling i en leilighet i Gjøvik søndag morgen. Det oppstod ingen store skader i leiligheten, men politiet oppretter sak.

  • Røykutvikling i Gjøvik

    Politiet i Innlandet melder på Twitter søndag morgen at det er meldt om røykutvikling i en leilighet i Gjøvik. Alle personer skal være ute av leiligheten. Det skal være en del røyk, men politiet har ikke observert åpen ild.

  • Stoppet påvirket bilfører

    Under en trafikkontroll i Elverum sentrum søndag morgen, stoppet politiet en sjåfør som mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Sjåførens førerkort er beslaglagt, og det blir opprettet sak, skriver politiet i Innlandet på Twitter.