NRK Meny
Normal

Etterlyses for voldtektsforsøk

Politiet etterlyser to menn i alderen 25-30 år, etter et voldtektsforsøk i Hamar sentrum natt til søndag.

Politiet sitter med detaljerte beskrivelser av de to mennene som  overfalt den 21 år gamle kvinnen  i halv to-tiden søndag natt.

Den ene gjerningsmannen skal være mellom 25-30 år gammel, ca. 170 cm. høy, ha slank kroppsbygning og kort sort hår. Han snakket gebrokkent norsk og var ikledd mørk bukse og lys/beige langermet skjorte med skrift på brystet.

Den andre er rundt 30 år gammel, 175 cm. høy og har slank/normal kroppsbygning. Han hadde på seg mørke klær, marinefarget langermet genser og snakket gebrokkent norsk

Overfalt og dratt inn i parken

21-åringen var på vei fra Stortorget mot jernbanestasjonen da hun ble overfalt av de to mennene. De dro henne med seg og inn i Strandgateparken. Kvinnen skrek om hjelp, og da vitner i nærheten kom til stedet, stakk de to mennene av. Politiet tror på en oppklaring.

- Det var mye folk i området den kvelden, så det er rart om ingen andre har hørt henne skrike, sier politiførstebetjent i Elverum, Arild Olsen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Granstunnellen åpner trolig i kveld

    Granstunnellen på rv 4 er stengt pga at vann har flommet inn fra elva Vigga. – Vi håper vi klarer å åpne kl. 23 i kveld, sier Asbjørn Stensrud, seksjonssjef i Vegvesenet.

  • Rask kjøring i Kongsvinger

    UP har hatt fartskontroll i 80-sonen i Masterudvegen i Kongsvinger. Det endte med 23 fartsovertredelser, 22 fikk forenklet forelegg og en mistet førerkortet. Høyeste fart ble målt til 116 km/t.

  • Trøbbel med polititelefon

    Politiet har problemer med sitt telefonnummer 02800. I Innlandet kan publikum ringe tlf. 62 53 90 00. Nødtelefonen 112 fungerer som den skal, melder politiet i Innlandet.