NRK Meny
Normal

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Næroset i Ringsaker

Politiet har satt i gang full etterforskning med bistand fra KRIPOS etter at en mann ble funnet død utendørs i Fløtlia i Næroset i Ringsaker i 16-tida mandag.

Dødsfall i Næroset

Den døde personen ble funnet i dette skogsområdet i Fløtlia i Næroset.

Foto: Tom Haakenstad

Lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad sier at omstendighetene rundt funnet gjør at politiet ser på dette som et unaturlig dødsfall.

Dødsfall i Næroset

Den døde personen ble funnet i dette skogsområdet i Fløtlia i Næroset.

Foto: Tom Haakenstad

– Vi jobber nå bredt for å finne dødsårsaken og har fått bistand fra politiet i Hamar og fra KRIPOS, sier Krogstad. Politiet har drevet rundspørring og tatt en del vitneavhør, ved siden av tekniske undersøkelser på stedet.

Mistenkelig

Det er en mann som er funnet død. Han ble funnet utendørs ved en tursti i nærheten av et hus i Fløtlia i Næroset. Det skal ha vært en forbipasserende som fant mannen.

Lensmann Terje Krogstad vil ikke si noe om hvorfor politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

Terje Krogstad

Lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad leder etterforskingen etter at det ble funnet en død person i Ringsaker i mandag ettermiddag.

Foto: Geir Olav Slåen / NRK

– Men når politiet mener at dødsårsaken ikke er naturlig, en lege ikke kan skrive under en erklæring om dødsårsaken, i tillegg til omstendighetene rundt funnet, så blir dette et mistenkelig dødsfall, sier Terje Krogstad.

Den døde personen er sendt til obduksjon og en foreløpig rapport kan foreligge tirsdag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND