NRK Meny
Normal

En alvorlig skadet i ulykke

En person er alvorlig skadet og fløyet til Ullevål etter en trafikkulykke i Elverum i natt.

Laster kart, vennligst vent...

ALVORLIG: En person ble alvorlig skadet i en trafikkulykke i Elverum i natt.

En annen person som var i bilen er kjørt til Hamar sykehus for behandling.

Ikke flere biler involvert

Ulykka skjedde på fylkesvei 505 tre kilometer sør for Elverum. Ifølge operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt var det ikke andre biler involvert i ulykka. Det var to unge menn som var i bilen som kjøret av vegen. Skadene på den ene betegnes som alvorlige, mens skadene på den andre skal være moderate.

Politiet er ferdig med åstedsundersøkelsene, og vegen ble åpnet igjen cirka klokka 07.00.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Akan-pris til Kongsberg

    Akan-prisen, som er en pris som går til en virksomhet som har jobbet svært godt rusforebyggende, går i år til Kongsberg Defense and Aerospace. Akan kompetansesenter sier bedriften jobber svært systematisk med forebygging av avhengighetsproblematikk.

  • Russen får ikke nyte medbrakt

    Helsedirektoratet presiserer at russen ikke kan nyte medbrakt alkohol på russetreff. Politidirektoratet har sendt ut nye retningslinjer, som skal sikre at reglene for alkoholbruk på offentlig sted blir håndheva likt i alle politidistrikt.

  • Bøverdalen uten mobildekning

    Telenors mobilabonnenter i Bøverdalen i Lom risikerer å bli uten telefon hele denne uka. Det skriver GD. En sender er ute av drift på grunn av nedising, men så lenge det ikke er snøscooterføre i fjellet er det ikke mulig for Telenors å ta seg inn til stasjonen.