NRK Meny
Normal

Elverum var sjanseløse

Elverum var helt sjanseløse mot danske Skjern i Champions League. Det endte til slutt med 23-37.

Elverum sjanseløse
Foto: Trond Ivan Hagen / NRK

Det hjalp ikke Elverum at Terningen Arena var fullsatt foran den første hjemmekampen i Champions League og at laget vant den første kampen i gruppespillet.

Valset ned

For danskene valset over Elverum som var helt sjanseløse. Danskene scorte fra alle mulige og umulige vinkler, og Elverum brant mange sjanser. Ved pause lå laget under med seks mål, og i andre omgang ble det bare verre. Det endte til slutt 23-37.

Elverums-trener Michael Apelgren innrømmer at laget var sjanseløse, og at de møtte en mye bedre motstander.

– De viste i dag at de er et mye bedre lag enn oss. Vi er ikke fornøyd med egen innsats, og en skulle ønske at vi fikk til mer. Men normalt skal de slå oss, sier Apelgren.

Han fant lite å trøste seg med.

– Vi tapte i alle spillets faser. da vi fikk bra sjanser bommet vi. I duellspillet i forsvar tapte vi. Når vi var i overtall slapp vi åtte eller ni mål, sa en skuffet trener.

Han mener at danske Skjern er det beste laget i gruppa. Dermed ble det en heller dårlig uke for et skade, og sjukdomsrammet Elverum. Laget røk også ut av cupen denne uka.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Telys forårsaket røykutvikling

    Politiet i Innlandet mener det var uforsiktig bruk av telys som forårsaket røykutvikling i en leilighet i Gjøvik søndag morgen. Det oppstod ingen store skader i leiligheten, men politiet oppretter sak.

  • Røykutvikling i Gjøvik

    Politiet i Innlandet melder på Twitter søndag morgen at det er meldt om røykutvikling i en leilighet i Gjøvik. Alle personer skal være ute av leiligheten. Det skal være en del røyk, men politiet har ikke observert åpen ild.

  • Stoppet påvirket bilfører

    Under en trafikkontroll i Elverum sentrum søndag morgen, stoppet politiet en sjåfør som mistenkes for å ha kjørt i påvirket tilstand. Sjåførens førerkort er beslaglagt, og det blir opprettet sak, skriver politiet i Innlandet på Twitter.