NRK Meny

Dømt for misbruk av kredittkort

En 65 år gammel kvinne fikk kredittkortet til eks-samboeren i posten, og da koden ble tilsendt et par dager seinere, klarte hun ikke å motstå fristelsen. Kvinnen tok ut tilsammen 14.000 kroner fra ulike minibanker på Gran.

Hun tilsto tyveriene da saken var oppe i Glåmdal tingrett like før jul. 65-åringen er dømt til fengsel i 21 dager med en prøvetid på to år. Hun må også betale tilbake pengene.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kritisk til felles barnevern

  Kommunestyret i Nordre Land sa i kveld ja til å utrede muligheten for å samarbeide med Gjøvik om barneverntjenesten.. Flere politikere argumenterte på kommunestyremøte tirsdag kveld for at nærheten til brukerne kan forsvinne ved en felles tjeneste.

  Kommunestyremøte i Nordre Land
  Foto: Line Fosser Vogt / NRK
 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.