NRK Meny
Normal

Snikfilmet svigerinnen på badet

Mannen monterte mobiltelefonen sin i en vaskepulverpakke på badet for å nakenfilme sin egen svigerinne.

Papir med logo av Valdres tingrett.

BETINGET FENGSEL: Valdres tingrett dømte mannen til 18 dagers betinget fengsel og 15.000 kroner i bot for ulovlig filming og frihetsberøvelse av en kvinne.

Foto: Alexander Nordby / NRK

Fire ganger prøvde mannen å filme kvinnen naken uten at hun visste om det. I Valdres tingrett la han alle kortene på bordet og godtok tilståelsesdom, skriver Oppland Arbeiderblad.

Mannen i 30-årene forklarte at svigerinnen trengte hjelp til å finne jobb i Norge, og at hun derfor bodde i leiligheten hans sammen med ham sommeren 2014.

Papir med logo av Valdres tingrett.

BETINGET FENGSEL: Valdres tingrett dømte mannen til 18 dagers betinget fengsel og 15.000 kroner i bot for ulovlig filming og frihetsberøvelse av en kvinne.

Foto: Alexander Nordby / NRK

Han har forklart at han hadde et ønske om å se svigerinnen naken og fikk en sprø idé om å filme henne med mobiltelefonen. Kameraet skjulte han i en eske som inneholdt vaskepulver.

Første og andre forsøket på å filme gikk ikke så bra, ifølge dommen fra tingretten. Tredje gangen klarte han å filme kvinnen fra livet og ned, men hun hadde klær på. Han bestemte seg derfor for å prøve en siste gang, men denne gangen oppdaget svigerinnen hva han gjorde og ble fly forbannet.

Dømt for frihetsberøvelse

Mannen er også dømt for frihetsberøvelse av svigerinnen rett i etterkant av at hun oppdaget filmingen.

Kvinnen kalte ham et "rasshøl" og sa hun skulle ringe kona hans og sjefen hans.

Ifølge 30-åringen ønsket han å forklare situasjonen og roe henne ned før hun fikk dra. Han stod derfor i døråpningen slik at hun ikke fikk passere, og dette skal ha pågått i om lag 5 minutter.

Ifølge mannen har han bedt svigerinnen om unnskyldning og er veldig lei seg for det han har gjort. Han ønsker å få avsluttet saken og komme seg videre i livet.

Valdres tingrett dømte mannen til 18 dagers betinget fengsel og 15.000 kroner i bot.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

Video fra Hedmark og Oppland

Elena fra Lillehammer er opptatt av de små bedriftene
Nils Thore Jansson fra Finnskogen mener mye om mangt, særlig om politikere og sentralisering.
Bar Hassan fra Follebu skal stemme for første gang