NRK Meny
Normal

Dømmer ikke HamKam

Svein Oddvar Moen som var satt opp som dommer i Tippeligakampen mellom HamKam og Odd i Skien på søndag, skal likevel ikke dømme kampen. Fotballforbundet benekter at Moen er vraket.

 

 

Dommer Svein Oddvar Moen
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Moen fikk sterk kritikk for feilaktig å ha gitt Lillestrøm et straffespark i kampen mot HamKam onsdag. Etter kampen innrømmet Moen at HamKams Steve Cooreman sto utenfor 16-meteren da han handset. Moen dømte likevel straffespark. Norges Fotballforbund benekter at Moen er vraket, men begrunner utskiftningen med at Moen er tatt ut til et internasjonalt talentkurs for dommere. Tom Henning Øvrebø er satt opp som ny dommer til kampen mellom HamKam og Odd Grenland.

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ministeren legger ikke føringer

  Kommunalminister Jan Tore Sanner ønsker ikke å legge føringer for hvordan arbeidsplasser og funksjoner fordeles i Hedmark og Oppland når de to fylkene slås sammen. Forhandlingsutvalgene var i dag i møte med ministeren. – Ingen tvil om at vi har mange vanskelige oppgaver foran oss. Det vanskeligste er å fordele arbeidsplasser, sier fylkesråd i Hedmark, Aasa Gjestvang.

  En delegasjon fra Hedmark og Oppland på besøk hos kommunalminister Jan Tore Sanne
  Foto: Stein S. Schinstad / NRK
 • Palestinere mot Trump i Gjøvik

  Omlag 50 personer deltok i en markering i Gjøvik torsdag kveld mot Donald Trumps anerkjennelse av Jerusalem som Israels hovedstad. Palestinakomiteen i Oppland sto bak demonstrasjonen. De mener den norske regjeringa må gripe inn i fredsprosessen i området.

  Palestinademonstrasjon Gjøvik
  Foto: Mohammad Alkordi
 • Tre til sjekk etter trafikkulykke

  Tre personer er sendt til legevakt for en sjekk etter et trafikkuhell Moelv sentrum i ettermiddag. To biler var involvert i uhellet og trafikken dirigeres forbi stedet.