Brumunddal i finalen

Brumunddals juniorlag for gutter er klare for finalen i Norway Cup. Det er klart etter at de vant 3-0 over Mo i semifinalen. Brumunddal ledet 1-0 ved pause og var det klart beste laget.

Tidligere i dag vant Brumunddal 3-2 over KFUM Oslo etter ekstraomganger i kvartfinalen.

Brumunddal møter Lillestrøm i finalen klokka 10.30 lørdag formiddag.

Tidligere i ettermiddag tapte Tynsets junior-jenter 0-3 i semifinalen mot Asker.

Cornere rett i mål

Lars Bredo Simensen scoret to av Brumunddals mål, begge ble skrudd inn direkte etter corner!

Brumunddal tok ledelsen etter sju min. spill i 1. omgang. Raymond Lundquist scoret på corner fra tomåls-scorer Simensen. 1-0 var også stillingen ved pause.

Lars Bredo Simensen scoret sitt første mål to min. ut i 2. omgang og la på til 3-0 etter 45 minutters spill. Juniorene spiller 2x30 min.

Trener Petter Sand er strålende fornøyd med finaleplassen, og tror laget har gode muligheter mot Lillestrøm sjøl om de stiller med et par 2. divisjonsspillere.

Historisk

Det er første gang et juniorlag fra Hedmark når finalen i Norway Cp. Men det er ikke første gang et juniorlag fra Bumunddal hevder seg i Norge.

I 1970 ble Brumunddal norgesmestere for juniorer. Da vant de 2-1 over Viking som de også møtte i dagens semifinale. I 1970 scoret faren til dagens tomåls-scorer, Knut "Santos" Simensen, seiersmålet!

Dalig leder i Indre Østland Fotballkrets, Guttorm Tysnes, sier at lagene fra Hedmark ikke har hatt for vane å hevde seg i Norway Cup, og er svært fornøyd med innsatsen til juniorlagene fra Brumunddal og Tynset.