NRK Meny
Normal

Bruker småfly for å finne savnet

Politiet tar nå i bruk småfly og vurderer fortsatt å bruke helikopter for å finne mannen som har vært savnet ved Sjusjøen siden i går tidlig.

Politiet planlegger leteaksjon på Sjusjøen

Politiet planlegger leteaksjonen.

Foto: NRK

– Vi har lett med skutere og ATV'er i natt, og vil utvide søksområdet i dag, sier operasjonsleder hos politiet i Innlandet, Bård Einar Hoft.

Den savnede mannen, som er i midten av 40-åra, forlot hytta han var på tidlig onsdag morgen, og har ikke vært sett siden.

Flytjenesten i Norges Luftsportforbund skal bistå med to småfly under letingen i dag.

Ønsker opplysninger fra turfolk

– Vi har hovedsakelig lett langs veger, men utvider søket i formiddag. Foreløpig har vi vært i områdene i og rundt Natrudstilen, sier Hoft.

Politiet vil gjerne ha opplysninger om mannen, som er i midten av 40-årene, kledd i en mørk gråblå jakke og svart bukse.

– Turgåere som oppdager gjenstander eller legger merke til andre ting som kan knyttes til forsvinningen må gjerne melde fra til oss.

Laster kart, vennligst vent...

UTVIDER LETEOMRÅDET: Letemannskapene har i går og i dag lett i områdene rundt og i Natrudstilen. I dag utvider de leteområdet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Trosholmen ordførerkandidat

    Nominasjonskomiteen i Lillehammer Arbeiderparti innstiller Ingunn Trosholmen som ordførerkandidat til kommunevalget i 2019. Trosholmen har tidligere vært varaordfører i Øyer og er i dag varaordfører i Lillehammer. Hun var åtte år ved Nansen Fredssenter.

  • Ja til felles barnevernstjeneste

    Nordre Land kommunestyre sa i går ja til å bli med i en felles barnevernstjeneste i Gjøvik og Land. 16 stemte for og 11 imot forslaget etter en fire timer lang debatt.

  • Ap-politiker siktet for underslag

    Tidligere varaordfører og leder i Nord-Odal Arbeiderparti, Lasse Weckhorst, er nå siktet for underslag av 216.000 kroner fra Arbeiderpartiet, Nord-Odal idrettslag og en annen forening. Weckhorst har tilstått. Saken går i Glåmdal tingrett 18. april.