NRK Meny

Bronse i junior-vm

Ådne Kristenstuen fra Nordre Land kjørte inn til bronse i junior-VM i «klassisk telemark» i dag. Konkurransen går i franske Les Contamines. Han tok også bronsje i «parallell sprint». – Det er ikke langt opp til annen- eller førsteplassen, så jeg viser at jeg kan være med å kjempe helt i toppen, sier Kristenstuen til ntb.

Amund Morstøl Valde, Mathilde Olsen Ilebrekke og Ådne Kristenstuen
Foto: Petter Ekran / NSF

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • -Ta vel i mot bøssebærerne

  Nå i ettermiddag og kveld skal alle husstander i Hedmark og Oppland få besøk av bøssebærere fra TV-innsamlingsaksjonen. Fylkesaksjonsleder i Oppland, Wiggo Slåttsveen, ber folk ta vel imot dem. –Mitt mål for kvelden er selvsagt at vi samler inn mest mulig penger i Oppland, og målet er dessuten alltid å slå Hedmark, ler han.

  Wiggo Slåttsveen
  Foto: Marianne Duun Malmo / NRK
 • Surt tap for Elverum

  Elverums fotballherrer ble slått 0–1 på hjemmebane av Sandnes Ulf. Tapet gjør at Elverum fremdeles ligger på en utsatt nedrykksplass to kamper før sesongen er over.

 • Elverum ligger under

  Sandnes Ulf tar ledelsen 0–1 mot Elverum etter skåring av Axel Kryger. Da spøker det for Elverums håp om å berge plassen i 1. divisjon. Med to kamper igjen å spille ligger de to poeng bak Fredrikstad, som ligger på playoffplassen.