NRK Meny

Brann i boligblokk Hamar

To personer, en far og ei datter, ble bragt til legevakata etter en brann i ei leilighet i en boligblokk i Hamar sent i natt. 17 personer som bor i oppgangen måtte evakueres, men de fleste har nå fått flytte tilbake. Det var den 14 år gamle dattera som varslet om brannen, forteller operasjonsleder Ole Erik Skogheim i Innlandet politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen ved 04-tida lørdag morgen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Listhaug utsatt for heksejakt

    Leder i Hedmark og Oppland høyre, Lise Berger Svenkerud, mener avgåtte justisminister Sylvi Listhaug har blitt utsatt for en heksejakt. På sin facebookside skriver Høyre-lederen hun er glad for at Sylvi Listhaug lover at hun ikke kommer til gå stille i dørene framover.

  • Listhaug går av

    Sylvi Listhaug sier hun ikke kan tillate at hennes avgang åpner for at Frp mister makt og trekker seg som justisminister, skriver hun på Facebook. Hun framholder at hun går av frivillig.

  • 137 dyr reddet ut i Ringsaker

    Totalt 137 dyr er reddet ut av driftsbygningen som raste sammen i Åsmarka i Ringsaker i Hedmark mandag. Politiet bekrefter at det ikke er flere levende dyr i det sammenraste bygget. Redningsmannskapene har i natt avsluttet arbeidet på stedet.