NRK Meny

Brann i boligblokk Hamar

To personer, en far og ei datter, ble bragt til legevakata etter en brann i ei leilighet i en boligblokk i Hamar sent i natt. 17 personer som bor i oppgangen måtte evakueres, men de fleste har nå fått flytte tilbake. Det var den 14 år gamle dattera som varslet om brannen, forteller operasjonsleder Ole Erik Skogheim i Innlandet politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen ved 04-tida lørdag morgen.

Flere saker fra Hedmark og Oppland

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Utforkjøring med personskade

    Det har vært en utforkjøring på Arneberg i Åsnes. Omfanget av ulykken er foreløpig ikke kjent, men ifølge politiet skal det være snakk om personskade.

  • Sveen på 8. plass

    Simen Sveen fra Ringsaker kom på 8. plass på 15 kilometer friteknikk på Beitostølen. Landslagssjef Tor Arne Hetland trakk før løpet fram blant andre Sveen som en av de han hadde tro på i toppen, men det holdt ikke i dag. Simen Hegstad Krüger vant.

  • Bil av vegen i Aust-Torpa

    Politiet fikk melding om en bil som hadde kjørt av vegen i Aust-Torpa i Nordre Land i natt. Det var ingen ved bilen da politiet kom til stedet. Senere anholdt politiet en person mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han anmeldes og førerkortet ble beslaglagt.