NRK Meny

Brann i asfaltbil

 • Flaske med propan var brannårsak

  Årsaken til brannen i en asfaltbil på fylkesveg 249 i Redalen var en industriflaske med propan på lastebilplanet som begynte å brenne. Ingen ble skadet. Vegen er nå åpen for trafikk igjen.

 • Full fyr i asfaltbil

  Det er en asfaltbil som står i fyr på fylkesveg 249 i Redalen. Det sier Torvild Sveen til OA. Han var en av de første som kom til stedet. Det er et propanapparat i bilen så det kan være ekplosjonsfare, opplyser brannvesenet. Deler av vegen er sperret.

  Asfaltbil i brann i Redalen
  Foto: Torvild Sveen
 • Brann i lastebil

  Fylkesveg 249 er stengt i krysset Snertingdalsvegen/ Øvre veg mellom Redalen og Snertingdal på grunn av brann i en lastebil. Nødetatene er på stedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ordfører tar ikke gjenvalg

  Ordfører i Kongsvinger, Sjur Strand tar ikke gjenvalg. Strand sier til Glåmdalen at han alt før valget i 2015 hadde bestemt seg for at han bare skulle sitte som ordfører en 4- års periode.

  Sjur Strand
  Foto: Knut Røsrud / NRK
 • Problemer for mange strømkunder

  Alle som var uten strøm i Søndre og Nordre Land har fått den tilbake, melder OA. Men nå er over 600 kunder strømløse i Hedmark. Det gjelder Eidsivas kunder i Ringsaker, Løten Våler og Stor-Elvdal. I Gjøvik er flere også strømløse.