NRK Meny
Normal

Bolighus brant på Biri

Brannvesenet måtte i dag tidlig rykke ut etter at en brann i en enebolig på Biri blusset opp igjen.

Brann i enebolig på Biri i Gjøvik kommune.

BLUSSET OPP IGJEN: En enebolig på Biri i Gjøvik kommune ble totalskadd i en brann. Brannen startet søndag kveld og ble slukket, men blusset opp igjen mandag morgen slik at brannvesenet på nytt måtte rykke ut.

Det var søndag i 1900-tida at det begynte å brenne i et bolighus på Biri, Brannen ble slokket, men blusset opp igjen i dag tidlig.

– Det brenner inne i veggene, og det ulmer overalt så huset kommer trolig til å bli helt nedbrent, sier Geir Atle Engen, varabrannsjef ved Gjøvik brannvesen.

Det skal være en del kunst i huset og noe ble reddet ut i går.

Et lite kapell som ligger like ved huset er ikke tatt av brannen. Det var ingen personer hjemme i huset da det begynte å brenne søndag.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • ... men så får Nybergsund straffe

    Alexander Garcia skårer sikkert fra straffemerket for Nybergsund. Det står 2-2. Asker har gått opp til 3-1 mot Kjelsås, og det betyr at det er Asker som igjen har playoff-plass.

  • Nytt Raufoss-mål

    Anton Henningsson skårer for Raufoss etter 59 minutters spill, som leder 1–2 mot Nybergsund. Dermed har Raufoss tatt tilbake kvalikplassen.

  • Dramatikk i 2. divisjon

    Kjelsås utlignet mot Asker rett før pause. Det betyr at Alta ligger på playoff-plass selv om de ligger under mot Skeid. Alta har ett poeng mer enn Raufoss og Asker. Andreomgang begynner nå.