NRK Meny
Normal

Bli med på Sjokoladekappleik

Strunkeveko i Valdres er Norges største sommerkurs i folkemusikk og dans for ungdom. Her er det ikke bare kappleik, men også sjokolade! Se sendingen her.

Strunkeveko i Valdres er Norges største sommerkurs i folkemusikk og dans for ungdom. Her er det ikke bare kappleik, men også sjokolade!

På Strunkeveko er det kurs i alt fra torader, hardingfele og lengeleik til hallingdans og folkedansteater.

I år arrangeres Sjokoladekappleik, som i år har tema "Into the wild". Her er deltakere fra de fleste av kursene er med. Det meste er lov, og både elever og lærere lar kreativiteten blomstre vilt.

Konserten arrangeres på Merket i Tisleidalen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seksuell trakassering i innlandet

  7 prosent av kvinnelige politikere fra Hedmark sier at de er blitt utsatt for seksuell trakassering de siste tre årene, mens tallet er 5 prosent for Oppland, viser tall fra NorgesBarometeret.

  Seksuell trakassering
  Foto: Illustrasjonsfoto: Birte Njøsen Horne / NRK
 • NSB-kritikk på grunn av fulle tog

  Passasjerer kritiserer NSB etter at 1507-toget Lillehammer-Oslo var stappfullt fordi fem av ti vogner måtte settes inn på en annen strekning med driftsproblemer. Pressetalsperson Åge-Christoffer Lundeby i NSB erkjenner at de burde satt inn busser.

 • Fire domfelt etter tjuveri i Skåbu

  Tre av de fire rumenerne som ble pågrepet med tjuvgods i Skåbu i november, er dømt til fengsel i ti måneder. Den siste og yngste av dem idømmes ni måneders fengsel. Det skriver Dølen(abonnement). Alle fire får 50 dager i varetekt trukket fra dommen.