NRK Meny
Normal

Bli med på Sjokoladekappleik

Strunkeveko i Valdres er Norges største sommerkurs i folkemusikk og dans for ungdom. Her er det ikke bare kappleik, men også sjokolade! Se sendingen her.

Strunkeveko i Valdres er Norges største sommerkurs i folkemusikk og dans for ungdom. Her er det ikke bare kappleik, men også sjokolade!

På Strunkeveko er det kurs i alt fra torader, hardingfele og lengeleik til hallingdans og folkedansteater.

I år arrangeres Sjokoladekappleik, som i år har tema "Into the wild". Her er deltakere fra de fleste av kursene er med. Det meste er lov, og både elever og lærere lar kreativiteten blomstre vilt.

Konserten arrangeres på Merket i Tisleidalen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Helgesen i tenkeboksen

    Miljøminister Vidar Helgesen har ennå ikke avgjort om han vil anke avgjørelsen i Oslo tingrett i går der lisensjakta på ulv utenfor ulvesonen ble midlertidig stoppet. Han vil nå rådføre seg med Regjeringsadvokaten, opplyste han i Stortinget i dag.

  • Ulykke på riksvei 3

    To vogntog var involvert i en trafikkulykke på riksvei 3 i Elverum ved 10.25-tida. Ulykka skal ha skjedd da et vogntog kjørte inn i et annet vogntog, som deretter kjørte i grøfta. Ingen personer ble skadet. Det er redusert fremkommelighet på stedet.

  • Bil i grøfta på glatta

    En bil har kjørt av fylkesveg 30 ved Koppang. Ifølge politiet ble to personer lettere skadet, mens skadeomfanget for en tredje person foreløpig er uavklart. Det er glatt på stedet.