NRK Meny
Normal

Bekrefter bruk av revolver

Mannen som i går ble siktet for legemsbeskadigelse etter en voldsepisode utenfor Hamar, bekrefter at han avfyrte en revolver.

Mistanke om skuddrama
Foto: Jan Egil Løvbak

Men mannen hevder at fornærmede ikke ble truffet, opplyser politiet i Hedmark.

Det var i går en mann i 40-åra ble sendt til sjukehus med sårskader etter en voldsepisode i en enebolig i Vang utenfor Hamar.

Politiet mistenkte bruk av våpen.

I følge Sykehuset Innlandet ble mannen ikke alvorlig skadd.

Framstilles for varetekt

Politiet i Hedmark forteller at den mistenkte er avhørt og at han skal framstilles for varetekt mandag.

Den siktede har i avhør bekreftet at han la hånd på fornærmede, men hevder det var i nødverge. Han har også bekreftet at en revolver ble avfyrt, men hevder fornærmede ikke ble truffet.

Ga politiet våpenet

Mistenkte fant selv revolveren for politiet.

Det var også en kvinne til stede under hendelsen i eneboligen, men hun skal være preget av dårlig hukommelse, forteller politiet. 

Det blir nærmere åstedsundersøkelser i morgen.

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Hotell vant gjev pris

  Festningshotellet i Kongsvinger vant i kveld «Historic Hotel Castle Award». Prisen ble delt ut på et slott i Dublin. – Dette er helt fantastisk moro, sier Monica Grønvoll Aaen, direktør ved Festningshotellet i Kongsvinger til NRK.

 • Nominert til årets ildsjel

  Evelyn Veisten, leder i Østre Toten helselag, er en av fem nominerte til prisen "årets ildsjel" under Idrettsgallaen i januar. I dag fikk hun den overraskende nyheten, og ble naturlig nok svært stolt og glad! TV-titterne og en jury skal stemme frem vinneren.

  Evelyn Veisten
  Foto: Anne Næsheim / NRK
 • Oppdatering trafikkulykke Fv26

  To personer var involvert i trafikkulykken på Tolga, begge er uskadd. Det er noen materielle skader på bilen. Trafikken går som normalt.