NRK Meny

Avviser politiker-utspill

Direktør i Sykehuset Innlandet, Morten Lang-Ree, mener at politikerne i Lillehammer tar feil når de hevder at akuttilbudet i Lillehammer er i fare hvis deler av kreftkirurgien blir flyttet til Gjøvik. – Vi flytter kun operasjoner av tykktarmskreft som utgjør 40 operasjoner pr. år, sier han.

Morten Lang Ree
Foto: Stein Schinstad / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ønsker tips om brann

    Politiet ønsker tips fra publikum som har sett en mørkkledd person i forbindelse med en brann i Raufoss i kveld. Politiet tror brannen er påsatt etter funn av paller på en kasse over et kjøleaggregat, samt at det er sikret en video av hendelsen.

  • Brann i søppelkasse ved rådhus

    Det begynte å brenne i en søppelkasse utenfor rådhuset på Raufoss ved 21.30-tida. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke kjent, men politiet utelukker ikke at den kan være påsatt og gjør søk i området. Et vindu ble ødelagt i brannen.

  • Storseier for Lillehammer

    Lillehammer vant hele 5–1 over Stavanger oilers i en kamp i eliteserien i ishockey i kveld. Kampen ble dramatisk for Lillehammers Emil Nyhus som ble sendt til sykehuset etter en takling. Ifølge TV2 skal han ha fått en kraftig hjernerystelse.