NRK Meny

Attraktivt på Gjøvik og Hamar

Boligprisene i Gjøvik og Hamar stiger mest i Innlandet. Prisene steg med henholdsvis 11,2 og 10,6 prosent i andre kvartal i år. Prisveksten i Lillehammer er ikke like høy. Der er veksten på 5,9 prosent. Dermed fortsetter trenden en har sett i noen år, og de to byene er i ferd med å ta igjen Lillehammer i pris.

Tordenskjolds hage, Gjøvik
Foto: Eiendomsmegler 1

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Eks-tannlege dømt for overgrep

  En pensjonert tannlege i Gudbrandsdalen er i Lagmannsretten dømt for seksuelle overgrep mot kvinner som var pasient hos ham. Ifølge Dølen er dommen fengsel i ett år og to måneder. Det er fem måneder kortere enn straffen i tingretten i april i år.

 • Sprengningsarbeid i gang på E6

  I går startet Hæhre Entreprenør sprenging på E6 ved Uthuskrysset i Stange. Bilistene må belage seg på at trafikken på E6 blir stanset inntil 20 minutter når det foregår sprengning. Info om når og hvor det sprenges er tilgjengelig på nabovarsling.no.

  Sprengningsarbeider igang på nye E6
  Foto: Nye Veier
 • Største beslag av smuglersprit

  Et vogntog ble søndag stoppet med 2880 liter brennevin på grenseovergangen på Eda. Det tilsvarer 1,2 millioner i unndratte avgifter. Dette er årets største beslag av brennevin, sier kontorsjef Morten Nystuen i Tollvesenet i Kongsvinger til Glåmdalen.