NRK Meny

Asylsøkere nekta å forlate buss

20 asylsøkere nekta å forlate en rutebuss i Trysil i går. De bor på et midlertidig akuttmottak i Engerdal, og ville ikke tilbake dit. Politiet snakket med asylsøkerne i flere timer og fikk til slutt i går kveld overbevist dem om at det var best at de reiste tilbake til mottaket på Femund. Det var både barn og voksne fra mottaket på bussen. Ifølge politiet har UDI sagt de skal følge opp med informasjonsmøte for beboerne på mottaket.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Sju siktet i Innlandet

    En mann fra Nord-Østerdalen, en fra sør i Hedmark, en fra Hamar, en fra Ringsaker, en fra Stange og to fra Vestoppland er siktet for nettovergrep etter Dark Room-etterforskningen i Innlandet, skriver Østlendingen. Alle er menn mellom 20 og 60 år.

  • Mange viltpåkjørsler i Innlandet

    Det har vært svært mange viltpåkjørsler i helga, og politiet råder bilistene til å kjøre forsiktig. Politiet i Innlandet har fått melding om 34 viltpåkjørsler; 17 rådyr, 15 elg, 1 hjort og 1 hare.

  • Løke: – Skal komme sterkere tilbake

    – Vi var rett og slett ikke helt med i dag, og vi bommet på for mange sjanser. Vi får ikke gjort noe med det nå, det er for seint, men vi skal komme sterkere tilbake, sier Storhamars Heidi Løke etter håndballjentenes tap i VM-finalen mot Frankrike.