NRK Meny

Anonym gave på 1 million til AUF

Ringsaker AUF fikk i går en anonym gave på en million kroner. Sjekken er undertegnet med "en tidligere forelder". Leder i Ringsaker AUF, Tonje Emilie Olsen sier dette er en fantastisk gave som gir laget store muligheter til å skape større politisk engasjement blant unge. Laget får nå nye muligheter til å arbeide for de verdiene vi tror på, sier hun.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ja til Dæhlis Alvdalsplaner

    Flertallet i kommunestyret i Alvdal sa i går kveld ja til Bjørn Dæhlis planer på Steimosletta. Skikongen vil invistere 200 millioner i detaljehandel der. Kommunestyret har vært splitta fordi de er redd det vil gå ut over handel i sentrum.

  • Ras over vegen i Bøverdalen

    Fylkesveg 55 i Bøverdalen er åpen igjen etter at et mindre ras stengte deler av vegen tidligere i kveld. Ingen personer eller kjøretøy var berørt.

  • Snøras på Tronfjell og Dombås

    Både ved Tronfjell i Alvdal og ved Grønseterhøe i Dombås er det meldt om snøskred i kveld. Skredet ved Tronfjell er sjekket ut av Røde Kors og politi, luftambulansen har søkt over området i Dombås. Det er ikke spor av folk i eller ved skredet noen av stedene, melder politiet.