NRK Meny

Angrepet av ku

 • Slapp med moderate skader

  Den 43-årige bonden som ble angrepet av ei ku i Kolbu i formiddag, slapp med moderate skader, melder Oslo universitetssykehus. Kua skal ha stanget eller sparket mannen i brystet da han kom mellom kua og kuas kalv.

 • Mann angrepet av ku

  En mannlig bonde i 40-åra er blitt angrepet av ei ku i Kolbu i Vestre Toten, og er skadet i brystet. Mannen flys til Ullevål sykehus med luftambulanse. Nødetatene er på stedet, melder politiet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Seksuell trakassering i innlandet

  7 prosent av kvinnelige politikere fra Hedmark sier at de er blitt utsatt for seksuell trakassering de siste tre årene, mens tallet er 5 prosent for Oppland, viser tall fra NorgesBarometeret.

  Seksuell trakassering
  Foto: Illustrasjonsfoto: Birte Njøsen Horne / NRK
 • NSB-kritikk på grunn av fulle tog

  Passasjerer kritiserer NSB etter at 1507-toget Lillehammer-Oslo var stappfullt fordi fem av ti vogner måtte settes inn på en annen strekning med driftsproblemer. Pressetalsperson Åge-Christoffer Lundeby i NSB erkjenner at de burde satt inn busser.

 • Fire domfelt etter tjuveri i Skåbu

  Tre av de fire rumenerne som ble pågrepet med tjuvgods i Skåbu i november, er dømt til fengsel i ti måneder. Den siste og yngste av dem idømmes ni måneders fengsel. Det skriver Dølen(abonnement). Alle fire får 50 dager i varetekt trukket fra dommen.