NRK Meny

«Hel ved» får britisk pris

Lars Myttings bok «Norwegian Wood», på norsk bedre kjent som «Hel ved»,ble årets prisvinner i klassen «Non-Fiction book of the year» ved The Booksellers kåring.

«Norwegian Wood» utkom på engelsk i fjor høst og solgte nærmere 80.000 eksemplarer før jul, opplyser Kagge Forlag. Den har nådd så høyt som 3. plass på Amazons bestselgerliste i Storbritannia.

Lars Mytting
Foto: Geir-Olav Slåen / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ras over vegen i Bøverdalen

  Fylkesveg 55 i Bøverdalen er åpen igjen etter at et mindre ras stengte deler av vegen tidligere i kveld. Ingen personer eller kjøretøy var berørt.

 • Snøras på Tronfjell og Dombås

  Både ved Tronfjell i Alvdal og ved Grønseterhøe i Dombås er det meldt om snøskred i kveld. Skredet ved Tronfjell er sjekket ut av Røde Kors og politi, luftambulansen har søkt over området i Dombås. Det er ikke spor av folk i eller ved skredet noen av stedene, melder politiet.

 • Kronprinsen besøkte Budor

  Kronprins Haakon besøkte Røde Kors sin hytte på Budor i Løten i dag. Her fikk han blant annet vite hvor mange som rykker ut for å hjelpe påsketuristene. –Jobben hjelpekorpsene gjør for at vi andre kan ferdes trygt i fjellet er veldig viktig, sa kronprinsen.

  Kronprins Haakon besøker Røde Kors på Budor
  Foto: Frode Meskau / NRK