NRK Meny
Normal

– Fantastisk stemning på Trollrock

Kombinasjonen av fjell og festivalliv skaper liv og røre i Beitostølen denne helga. – Folk er glade, og det samme er værgudene, sier Trollrocksjef Atle Dalen.

Trollrock 2014

BLIDE FOLK PÅ FESTIVAL: Festivalsjefen melder om god stemning og blide festivalgjengere under Trollrock på Beitostølen i helga.

Foto: Frederick Kihle / Kihle Photo

For fjerde året på rad går friluftsfestivalen Trollrock av stabelen på Beitostølen i Jotunheimen denne helga.

Konseptet for festivalen er å kombinere den beste populærmusikken med natur og aktiviteter.

Trollrock er en av 13 festivaler som arrangeres i fjellheimen i år. Og selv med god konkurranse har mange funnet veien til fjellbygda i Oppland.

– Fantastisk god stemning

Festivalsjef Atle Dalen er storfornøyd med avviklinga av festivalen så langt. Om lag 2000 festivalgjengere deltok under åpningsdagen torsdag, og fredag venter festivalsjefen 3000 besøkende.

Og stemningen på festivalområdet er god.

– Det er fantastisk god stemning. Folk er glade og det går rolig for seg her oppe på skistadionet, sier Dalen.

Lørdag forventer festivalsjefen at det vil bli størst trafikk, med opp mot 4000–5000 besøkende.

Solgaranti

Værgudene har så langt gjort sitt for å skape den gode stemningen på Beitostølen. Med sol og 20 varmegrader kan festivalsjefen si seg fornøyd.

– Vi har vært heldige med været gjennom disse fire årene. Vi bruker å si at det er solgaranti på Trollrock, og så langt ser det ut til å stemme, sier Dalen.

Her kan du se bilder fra Trollrock:

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Trailere kolliderte i Hedmark

  To trailere har kollidert på riksvei 3 ved Lonåsen nord for Tynset i Hedmark. Nødetatene er på vei til stedet. To personer undersøkes av helsepersonell.

  Laster Twitter-innhold
 • Ung mann kjørte uten førerkort

  Politiet i Innlandet stoppet lørdag kveld en ung mann i Lillehammer, som kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Forholdet blir anmeldt.

 • Øyertunellen stengt

  E6 skal være stengt i Øyertunellen i retning Lillehammer, melder vegtrafikksentralen øst på Twitter lørdag kveld. Årsaken skal være at det ligger gjenstander i vegbanen.